|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Śro Sty 02, 2013 18:20 |
Towarzyszka poszukiwana [Śląsk] |
Autor |
Wiadomość |
frugo88
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2012 22:46 Towarzyszka poszukiwana [Śląsk]
|
|
|
Witam
Pilnie poszukuję koleżanki (bądź kolegi kastracika) dla mojej szczury, która niedawno straciła swoją dotychczasową towarzyszkę. Była z nią bardzo zżyta i źle znosi jej utratę, m.in przestała jeść i pić (cud jak uda mi się w nią wcisnąć kawałek jabłka czy ogórka) co doprowadziło do tego że potwornie schudła i boję się że w końcu umrze. Nie zamierzam wybrzydzać co do koloru, rodzaju sierści, uszu czy znaczenia nowego szczurka byle by nie był to zupełny maluszek, bo moja mała ma rok i 5 miesięcy więc wolałabym szczurka mniej więcej w jej wieku, może być też młodszy, kilkumiesięczny. Mam w domu kota ale straszny z niego tchórz, do szczura w życiu nie podejdzie, gdy są na wybiegu tylko je obserwuje i to z bezpiecznej odległości (z szafy). Szczurkom zapewniam wybiegi po pokoju minimum 2 godziny dziennie oczywiście pod moim pełnym nadzorem, klatkę o wysokości ok 100cm, dobrego weta znającego się na szczurkach, karme- zazwyczaj VL Rat Nature (i oczywiście inne dobre jedzonko). Zgadzam się na podpisanie umowy (jestem pełnoletnia), wizyty przed i poadopcyjne również nie stanowią dla mnie żadnego problemu. |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2012 09:59
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
frugo88, przejrzyj tematy w dziale "Oddam" Powodzenia! |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
frugo88
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2012 11:31
|
|
|
Przeglądam tematy i tu i na innych forach już od dłuższego czasu |
|
|
|
|
frugo88
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 17:27
|
|
|
Nieaktualne. Niestety moje maleństwo dzisiaj odeszło... |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 18:20
|
|
|
Bardzo mi przykro
Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|