|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Pią Gru 28, 2012 12:03 |
Samiczkę lub kastrata przygarne. Wałbrzych, dolny śląsk |
Autor |
Wiadomość |
martasz
|
Wysłany: Śro Lis 28, 2012 15:17 Samiczkę lub kastrata przygarne. Wałbrzych, dolny śląsk
|
|
|
Ponieważ u nas w klatce jakoś tak za dużo miejsca chętnie przygarniemy towarzysza dla moich dwóch drobniutkich panienek.
Nie spieszy nam się jakoś specjalnie, dlatego mamy kilka swoich "widzimisiów"
poszukujemy Kastrata obojętnej maści, miziaka pospolitego
lub panienkę o ciekawym umaszczeniu, lub cała o futerku w jednym kolorze (lub ciekawe znaczenia), lub oczywiście fuzz
Biorę pod uwagę wizytę przedadopcyjną, karmimy VL rat nature, czasem rat complete. używamy żwirku drewnianego, sama szyję hamaczki, więc mamy ich w klatce zawsze pełen komplet. W razie potrzeby jeździmy do dr Piaseckiego do Wrocławia, z drobnymi sprawami i kontrolami chodzę do wet. Sylwii Skwiry w Wałbrzychu. Dziewczynom niczego nie brakuje zatem nowemu towarzyszowi również będzie u nas dobrze, ciepło i przytulnie.
W razie potrzeby jestem otwarta na sugestie chętnie wysłucham rad. Warunki u moich szczurów i prawdziwość tego co mówię może potwierdzić Kluska.
Pozdrawiam! |
_________________ ze mną: ♥Krówka i Kropka ♥ |
|
|
|
|
agacia
|
Wysłany: Śro Lis 28, 2012 20:02
Zwierzątka: szczurki, psy i smoki;) |
|
|
Ja wprawdzie nie mam maluszków o ciekawym umaszczeniu, ale może zakochasz się, w którymś z moich pospolitych kapturków http://forum.szczury.biz/...ed340e14bc9d826 |
|
|
|
|
martasz
|
Wysłany: Śro Lis 28, 2012 20:52
|
|
|
obawiam się że łączenie moich ponad rocznych dziewczyn z maluchem może być bardzo trudne zwłaszcza dla malucha... małe są słodkie ale chyba jednak poszukamy ogonka starszego, może ktoś będzie chciał oddać babulkę lub dziadzia |
_________________ ze mną: ♥Krówka i Kropka ♥ |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2012 12:02
|
|
|
Wymarzony szczurek się znalazł, więc pozwolę sobie zamknąć |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|