|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Wto Sty 15, 2013 12:27 |
[Toruń/Cała Polska]PILNIE! ODDAM CZTERY 1,5 ROCZNE SAMICZKI! |
Autor |
Wiadomość |
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Gru 23, 2012 11:19
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Nisia
ofiara losu
|
Wysłany: Nie Gru 23, 2012 15:21
Zwierzątka: ogony |
|
|
Kluska, haszczanka miała przyjechać do mnie już 3 tygodnie temu, ale właścicielka napisała, że nie da rady i przesunęła termin na tydzień temu (a dokładniej między 15 a 17 grudnia). Mała nie przyjechała, z właścicielką zero kontaktu. Nic a nic. Nawet nie wchodzi na forum.
A Ahirka dalej czeka na koleżankę.... |
_________________ Wśród Aniołków: Henia, Fatka, Alif Matsura, Hela, Lola, Beba, Iskierka, Šamsi, Tomiś, Calypso, Tamarka, Morelka, Szpulka, Śliwka, Ahirka i Zdenka |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2013 12:27
|
|
|
Szkoda, że właścicielka urwała kontakt. Może się odezwie jak dostanie powiadomienie o zamknięciu tematu. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|