|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Sob Gru 01, 2012 21:51 |
Drucik ma dom! |
Autor |
Wiadomość |
Nietoperrr...
|
Wysłany: Czw Lis 22, 2012 18:14
|
|
|
Ciężko z dorosłymi samcami.Sama ostatnio zabrałam dwóch z ogłoszenia,wykastrowałam i do tej pory,nawet jako bezjajkowi - domu nie znaleźli |
_________________ POLARKOWE MEBELKI http://forum.szczury.biz/...t=10142&start=0 |
|
|
|
|
Żelek^^ Drucik
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2012 15:47
|
|
|
Eh, no widzisz.
Naprawdę przydałby się już nowy dom ale ni etaki na odczep się oczywiście, zgłaszają się co jakiś czas osoby ale jak juz mają odpowiadać na pytania adopcyjne to cisza... |
|
|
Żelek^^ Drucik
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2012 20:43
|
|
|
pilne |
|
|
Kasia_89
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2012 20:52
Zwierzątka: Bez szczurełków, został pieseł... |
|
|
Szkoda że tak długo szukają domków, smutne że wielu ludzi chce tylko młode. Ogonki w każdym wieku zasługują na miłość. |
_________________ Kimiś moje słonko [*] Ramenek mój Skarb [*], Sake [*]... the end. |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2012 21:00
|
|
|
Żelek^^ Drucik, proponuję zmienić pierwszy post, żeby było wyraźnie widać wszystkie szczurki szukające domów.
Czy bierzesz pod uwagę DT? |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
Żelek^^ Drucik
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2012 16:09
|
|
|
Devona, w planach mam przeprowadzkę( zaok 2 miesiace) i to na mniejsze mieszkanie więc to mnie najbardziej martwi, jak nic nie znajdę to bedę potrzebowała DT
zrobię jak pisałaś |
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2012 16:24
|
|
|
Żelek^^ Drucik, to odpowiednio zmień tytuł, dopisz, że pilne. Ogłaszasz się też na innych forach? Może warto poprosić o pomoc jakąś proszczurzą organizację. |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
Żelek^^ Drucik
|
Wysłany: Sob Gru 01, 2012 21:23
|
|
|
Drucik znalazł świetny dom!
Nie pisałam bo nie chciałam zapeszyć.
Dziękuję wszystkim za pomoc, prosze usunąć watek. Rokiego i Żelka wystawie w nowym.
Warto być wybrednym jezeli chodzi o przyszle domy, Druciak lepszego nie mógł sobie wymarzyć. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|