|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Wto Lis 13, 2012 14:04 |
[Wrocław]Błagam o pomoc! DT! |
Autor |
Wiadomość |
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2012 22:15
|
|
|
Ninek, to może bazarek nie będzie potrzebny? Widziałam w wątku "fantowym" ofertę ściółki. Daj znać, to zamiast teraz przygotowywać go na łapu-capu zrobimy za jakiś czas dla innych dt . |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
Kinia [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2012 22:27
|
|
|
Ojj będzie potrzebny Ja chce hamaczek dla fretki |
|
|
|
|
Ninek
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 18:39
Zwierzątka: 7 kotów, 2x chomik + pies |
|
|
Wybaczcie, że dopiero teraz pisze, ale ostatnie dni są strasznie zakręcone i zwyczajnie nie było czasu. Dzisiaj o 7 wyjechałam z domu i dopiero niedawno wróciłam, zdążyłam tylko maluchy zakwaterować, nakarmić i sama coś zjeść. Zaliczyłam przy okazji 20 minut opóźnienia pociągu - a planowo tą trase pokonuje w 40 minut
Maluszki wlaśnie sie opychają, pierwsze kroki w klatkach skierowały do misek
Skoro są dwie osoby chętne na zasponsorowanie nam karmy i ściółki, to chyba nie ma co organizować bazarku na szybko? Myśle, że taka ilość spokojnie wystarczy. |
_________________ Ze mną:
Kotowate: Mefisto, Mocca, Mia, Manga, Rambosz, Nyks i Hades. [*] Maura [*]
Chomik dżungarski: Ekler; Chomik syryjski : Truskawka
W pamięci 'stare stado': H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F i 'nowe stado': G, B, M, T, Z, MM, W, P, P i LL |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 18:52
|
|
|
A jak mamusia? Nie dziabnęła? Wymiziaj malutkie ode mnie i dziękuję, że je wzięłaś! |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Ninek
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 18:55
|
|
Kluska, nie tykałam na razie mamusi Podstawiłam jej transporter, żeby sama weszła do klatki. Zestresowana jest bardzo. Zgrzyta zębami non stop i troche sie porfiryną zalała. Nie chciałam jej dodatkowo stresować swoją obecnością.
Za to dzieci całą droge na zmiane spały powywalane we wszystkich możliwych pozycjach, albo mnie skubały po palcach Słodkie są i dobrze, że bezoka dziewczynka zaklepana, bo jest absolutnie cudowna |
W pamięci 'stare stado': H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F i 'nowe stado': G, B, M, T, Z, MM, W, P, P i LL |
|
|
|
|
PACZEK
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 19:11
Zwierzątka: Szczuraski,pieski,kotki,rybki |
|
|
Kluska, trzymaj się!
Ninek, oprócz kłopotów zyskałaś wspaniałe szczurze towarzystwo Wymiziaj i ucałuj, a my kciukamy za dobre domki. |
|
|
Ninek
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 19:26
|
|
PACZEK, takie kłopoty to sama przyjemność
Miętosze cały czas te owcze futra. Przesłodkie są, moje baby wyrosły z takiego miętoszenia i mi tego brakuje |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 21:02
|
|
|
Ninek, jeśli możesz, to zerknij do wątku "bazarkowego" i odezwij się proszę do osoby, która tam oferowała zakup ściółki bądź jedzenia, żeby było na 100% pewne, że to nie ta sama, która na pw zaproponowała karmę. Jeśli lepsza wersja się potwierdzi, to nie będziemy robić bazarku. |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 21:24
|
|
|
Trzymam się jakoś, dziękuję. Mi teraz brakuje tych miziaków, bo moje staruchy to po minucie już uciekają i nie chcą być miziane |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2012 20:12
|
|
|
Szczurki mają dt, jest pomoc w postaci oferty zakupu karmy i ściółki, tak więc nie będzie bazarku. Dziękuję wszystkim za dobre chęci, może przekażecie swoje fanty na inny cel? |
|
|
|
|
Ninek
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2012 12:01
|
|
Właśnie dotarła do nas paczka. Nie spodziewałam sie, że jest tak ogromna
Pięknie dziękujemy! Ja i przede wszystkim małe odkurzacze |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2012 14:04
|
|
|
Maluszki i mama są już u Ninek, której pomogli forumowicze, więc zamykam temat i jeszcze raz ślicznie dziękuję! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|