|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Wto Lis 13, 2012 14:00 |
Przygarnę/kupię 2 małe samiczki w TORUNIU |
Autor |
Wiadomość |
mariazofia
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2012 18:15 Przygarnę/kupię 2 małe samiczki w TORUNIU
|
|
|
Domek dla maluchów już się szykuje, także zapraszam :) Co prawda jestem w temacie nowa, ale uczę się ile tylko można! Najlepiej zapewne będzie, jeśli właściciel sam zada odpowiednie jego zdaniem pytania co do warunków jakie posiadam. Napisałam dużo o sobie w pierwszym poście, w powitaniu, także nie chcę się powtarzać.
Z pozdrowieniami,
studentka literatury francuskiej i rolnictwa
:) |
_________________ Natalia |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2012 18:32
Zwierzątka: brak |
|
|
Jeśli znajdziesz maluszki z Trójmiasta, oferuję transport do Torunia co jakiś czas |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Helcia
|
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2012 11:17
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
mariazofia, aktualne? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2012 14:00
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|