|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Sob Lis 24, 2012 15:08 |
[Jastrzębie-Zdrój i okolice] 4. dorosłe samce |
Autor |
Wiadomość |
Milka
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2012 22:09 [Jastrzębie-Zdrój i okolice] 4. dorosłe samce
Zwierzątka: szczury i chomika |
|
|
1. Ilość szczurów do oddania: 4 sztuki
2. Płeć szczurów: same samce
3. Wiek szczurów: około roku
4. Miasto: Jastrzębie-Zdrój
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: do 30km
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: tylko jeden chorował na zapalenie płuc. W tej chwili wszystkie zdrowe.
7. Charakter, usposobienie szczurów: 1-spokojny alfa, 2-leniwy ale zaczepny, 3-bojaźliwy, 4-przylepa.
8. Stosunek szczurów do człowieka: nie boją się człowieka, są oswojone, nie gryzą
9. Stosunek do innych szczurów: do obcych są nastawione przyjaźnie. łączenia przebiegały sprawnie.
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: obecny brak dla nich czasu, ze względu na częste odwiedziny po lekarzach z rodzicami (jestem bezrobotna i jako jedyna mogę ich wozić, rodzice bardzo chorzy
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: ---
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: -----
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: --- ewentualnie reszta karmy
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: wolałabym oddać razem, ale jestem świadoma, że przygarnięcie 4 dorosłych szczurów to zbyt dużo, więc jestem skłonna oddawać je pojedynczo.
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: wymagania duże - wizyta przedadopcyjna, odpowiedź na standardowy zestaw pytań, chęć dowiadywania się o stan zdrowia szczurków. Zastrzegam sobie wybór najlepszego domu, co nie oznacza, że będzie pierwszy lepszy.
17. Kontakt: przez forum lub meil: milka_1985_85@o2.pl
18. Kilka słów o szczurze + zdjęcia :
1. Shiro - nasz pierwszy szczurek. Jest alfą w stadzie. Spokojny, ale jak trzeba to ustawi resztę chłopaków.
2. Kędziorek - największa przylepa w stadzie. na wybiegach najchętniej spędza czas na kolanach.
3. Sai - największy z nich, utył nie wiadomo na czym, bo wszystkie szczurki dostają to samo. Przez to jest leniwy i na wybiegach z reguły szuka wygodnego miejsca do przeleżenia
4. Chojrak - bojaźliwy szczurek, bardzo uległy i najbardziej ze wszystkich nie ufny w stosunku do człowieka, ale nie gryzie.
zdjęcia razem:
Bardzo proszę o poważne oferty. Bardzo mi zależy na czasie, aby te samce nie męczyły się u mnie, skoro nie mam już dla nich czasu. Nie mają już tak częstych wybiegów jak miały przed chorobą mojego ojca. Nie chcę aby się męczyły... |
_________________ zaszczurzony biolog |
|
|
|
|
Kinia [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2012 08:23
|
|
|
Shiro jest śliczny |
|
|
|
|
helhaim
Jeżozwierz
|
|
|
|
|
Milka
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2012 12:49
|
|
dziękuję ciężko mi się z nimi rozstać... ale nie chcę z drugiej strony aby siedziały całymi dniami w klatce, p0omimo że jest wielka... szkoda mi ich. |
|
|
|
|
1kamilla1
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2012 19:14
Zwierzątka: Szczurki: Lajla i Mucha |
|
|
witam, co prawda adoptować chłopaków nie mogę, ale jakby co mieszkam w Skrzyszowie a studiuję w Opolu, więc mogę zaoferować transport w te tereny |
|
|
Milka
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 00:53
|
|
Bardzo dziękuję za ofertę transportu. Jeżeli takowa będzie potrzebna, na pewno nie omieszkam z niej skorzystać |
|
|
|
|
Milka
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2012 19:28
|
|
Szczuraski jutro jadą na DT do Opola |
|
|
|
|
Tygrys
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2012 20:16
Zwierzątka: Maniek - kocie diablę ;-) |
|
|
Ludzie brać, znam,mizialam |
_________________ Za TM: ogoniaste - Andrzej ['], Norris['], Speedy ['], Chuck['], Reynevan ['], Effendi Rat's Troop ['], Samson['], Hodari ['], Remi ['], Smirnoff Rat's Troop[']
Tofik - pierwszy mój osobisty pies ['] |
|
|
|
|
Kinia [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2012 08:04
|
|
|
Szczurki dzisiaj jadą do mnie
2 biorę na DS, 2 na DT. Także dzisiaj/jutro założę im nowy wątek |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2012 15:08
|
|
|
Skoro szczurki będą miały nowy wątek - ten temat zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|