Przesunięty przez: smeg Pon Paź 22, 2012 12:00 |
[Kraków] Przygarnę 2-3 młodziutkie szczurze dziewczynki |
Autor |
Wiadomość |
she-wolf
wiedźma
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 15:57 [Kraków] Przygarnę 2-3 młodziutkie szczurze dziewczynki
|
|
|
Cierpię obecnie na 'bezszurowie' i bardzo mi z tego powodu smutno,
posiadam olbrzymią klatkę (Wymiary: dł. x szer. x wys: 80 x 75 x 86,5 cm) i bardzo dobre warunki dla gryzoni, miałam kiedyś 2 samczyków uratowanych ze szczeniackiej zabawy , jaką przygotowali na prima aprilis uczniowie z mojej starej szkoły, wypuszczając maleństwa po klasach. Chłopcy żyli ze mną 2 lata w zdrowiu i spokoju Oczywiście znam się na żywieniu maluchów i obyciu z nimi. Chętnie adoptuje dziewczynki, zależy mi żeby były młodziutkie, ponieważ chce mieć z nimi kontakt od małego. 2-3 sztuki wchodzą w grę (na dobry początek ) bardzo zależy mi na kolorze czarnym i aguti, ale znając mnie jak się zakocham w innej paskudzie to przygarnę |
|
|
|
|
czarnuszak
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 20:01
Zwierzątka: psy koty koszatki i 3 szczureczki |
|
|
she-wolf, hej, patrzyłaś może w ODDAM? Co chwilę jakieś maluszki przychodzą na świat, więc może znalazłyby się trzy szczurzynki do kochania ja mam 2 samiczki i chciałam znaleźć im przyjaciółkę. Przeglądałam kilka forów, ale nie było wolnych maluchów, aż tu nagle po dwóch, czy trzech dniach zobaczyłam ogłoszenie, na tym forum mam już zaklepaną małą Koniczynkę i jestem baaardzo szczęśliwa. Możesz spr też działy z interwencjami, tam zawsze znajdą się kluseczki potrzebujące kochającego domku, a takie szczurki potrafią się bardzo odwdzięczyć miłością i oddaniem.
Amen... Pozdrawiam i kciukam za szczurkami |
_________________ http://stowarzyszenieprzy...r=asc&start=120 |
|
|
|
|
she-wolf
wiedźma
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 20:44
|
|
|
sprawdzam codziennie wszelkie możliwe fora, oraz strony fundacyjne na facebooku tylko nigdy nie mogę zdążyć z rezerwacją pieszczoszków albo są do odbioru z drugiej strony Polski ale jestem dobrej myśli także czekam na moje kuleczki |
|
|
|
|
czarnuszak
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2012 21:01
Zwierzątka: psy koty koszatki i 3 szczureczki |
|
|
she-wolf, na pewno w końcu komuś przyjdą na świat jakieś kinder niespodzianki pozdrawiam |
_________________ http://stowarzyszenieprzy...r=asc&start=120 |
|
|
|
|
czarnuszak
|
|
|
|
|
she-wolf
wiedźma
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2012 07:25
|
|
|
Na razie wszystko zapowiada się wspaniale - myślę że 4 pysiaki do mnie trafia jak wszystko pójdzie dobrze |
|
|
|
|
czarnuszak
|
|
|
|
|
she-wolf
wiedźma