|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Wto Paź 16, 2012 15:39 |
[Gdańsk i cała Polska] Dziewczynka dumbo teddy(?) rex |
Autor |
Wiadomość |
smeg
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2012 10:48
Zwierzątka: brak |
|
|
Jeśli ktoś chciałby wspomóc finansowanie zabiegu, zapraszam na PW Niestety w tym miesiącu jestem już dość spłukana. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2012 10:50
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
smeg, masz PW |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Zizollo
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2012 12:18
Zwierzątka: kot |
|
|
również mocno trzymam za dziewczynkę
PW już wysłane |
_________________ tu nas zobaczycie http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13006
na zawsze w sercu : Balu ?.10.12- 27.10.13,Bonzo 01.03.12-13.01.14,Bolo 01.03.12-14.08.14, Dragon ?-02.09.2014 ,Kiran 02.09.13-27.01.16, Karmel 02.09.13-31.05.2016[*] |
|
|
|
|
PACZEK
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 09:01
Zwierzątka: Szczuraski,pieski,kotki,rybki |
|
|
Mam nadzieję że noc minęła spokojnie.
Czekamy na wieści po zabiegu |
|
|
smeg
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 14:31
|
|
MaMi nie przeżyła operacji Właśnie dzwonił do mnie wet, wybudziła się z narkozy, ale krótko potem przestała oddychać i nie udało się jej uratować. Okazało się, że nie była w ciąży, ale miała w macicy niewielkiego guza, za to ciągle krwawiącego, więc rzeczywiście operacja była konieczna. Pociesza mnie to odrobinę, bo podjęłam dobrą decyzję, ale kochanego futerka nic nie zwróci |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
najeli
Czerwony Kapturek
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 14:36
|
|
|
tyle duskusji, tyle kłótni, a mała i tak zrobiła swoje i pokazała nam jak to wszystko kruche i niepewne
oby znalazła tam gdzieś swoje stadko.... |
_________________ Ze mną: Ethlin Zirrael Rattery, Iskra Zirrael Rattery
Za TM: Furia, Brawurka, Eklerka, Umbra i Ultramaryna of Anahata, Bójka, Chewbacca WWW, Gafa SunRat's
Nasz temat!
|
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 14:37
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
smeg, tulę mocno |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 14:38
|
|
|
smeg, bardzo mi przykro.
dobrze, że MaMi chociaż w ostatnich dniach zaznała troski i opiekuńczości |
|
|
Oli
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 14:38
|
|
|
smeg, zaopiekowałaś się małą jak najlepiej, podjęłaś dobrą decyzję, a MaMi widocznie była za słaba...
[*] |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 14:39
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
smeg, cholernie przykro...
Oli, smeg, tulę Was obie. |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
Kasik
Firestarter
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 14:40
|
|
|
smeg, strasznie przykro Kurcze... Faktycznie dobrze, że się zdecydowałaś. Oli, dla Ciebie też ciepłe myśli
Swoją drogą, to stawia pod znakiem zapytania umiejętności ultrasonograficzne pani dr, która badała MaMi... |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 14:41
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
smeg, zdarza się niestety
Trzymaj się |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 14:42
|
|
Off-Topic: | Niestety, fachowców od USG jest niewielu. Z drugiej strony trudno nie pomyśleć o tym, że mała mogła być operowana wcześniej, gdyby lekarz inaczej zinterpretował to, co zobaczył. Dlatego po paru latach ze szczurami ja już żadnemu lekarzowi nie ufam na 100%, nie umiem. |
|
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 14:50
|
|
Off-Topic: | Mała miała duży brzuch i widoczne sutki, zasugerowałam że jest w ciąży, więc na USG dr szukała ciąży. Niezbyt wiele było widać, widocznie się pomyliła, sama mówiła, że nie jest specjalistką od USG. |
|
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 14:52
|
|
Off-Topic: | smeg, to pewnie i tak nie ma znaczenia, ale mogła reagować hormonalnie na guza lub może nawet być w ciąży, którą jej organizm wchłonął. |
|
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|