Wysyłka za granicę |
Autor |
Wiadomość |
pascual
|
Wysłany: Wto Paź 02, 2012 01:43 Wysyłka za granicę
|
|
|
Szukałem ale chyba się nie powtórzę - Czy ktos może zna jakas firme w PL która wysyła klatki poza granice kraju - w sumie to nawet nieco dalej niż do Europy pisałem juz do kilku firm i za każdym raze ... jesli była odpowiedź to negatywna. Tu gdzie jestem jakoś hodowla gryzoni nie cieszy się taka popularnościom jak w Polsce |
_________________ Nie zdradzają tylko ci co umarli |
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Wto Paź 02, 2012 08:04
Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami... |
|
|
Polskimi się nie interesowałam, ale mam gdzieś link zbierający wszystkie niemieckie sklepy, z któych część być może wysyła i w odleglejsze zakątki świata. Tylko napisz mi maila (nie pw), a jak nie odpiszę, to następnego - bo zapominam:) |
_________________ think big, start small |
|
|
|
|
pascual
|
Wysłany: Wto Paź 02, 2012 12:28
|
|
|
uwierz że będę pisał w takim razie każdego dnia |
|
|
|
|
Asaurus
Arg!
|
Wysłany: Wto Paź 02, 2012 19:53
Zwierzątka: Raum,Godryk,Fejn,Qworonog,Castiel,Inias,Lugh,Liczący,Lekki |
|
|
pascual, poszukaj na allegro i ebayu, masz od razu zaznaczone czy wysyłają za granicę. |
|
|
|
|
pascual
|
Wysłany: Wto Paź 02, 2012 20:54
|
|
|
Napisałem do kilku na allegro jednak wysyłke za granice ograniczają oni do kontynentu - a co eBayu to przyznam że nigdy z niego nie korzystałem - ale spróbujemy Dzięki
[ Dodano: Sro Paź 03, 2012 21:28 ]
Nareszcie trafiłem na Allegro kogoś kto jest w stanie wysłać przesyłkę tyle że z klatki o wartości 98 złotych robi się 350 zł i systematycznie każda większa kosztuje więcej .... no masakra - chyba najpierw zrobię rozeznanie czy uda mi się kupić jakieś szczurasy kupię i jakaś psełdo klatkę - powiedzmy przejściową i dopiero zamówię w Polsce bo byłoby głupio tyle wydawać a gdyby później się okazało że klata będzie stała pusta bez możliwości zasiedlenia:P. |
|
|
|
|
|