|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Wto Paź 02, 2012 12:40 |
2 śliczne czrnuchy szukają domków :( Aleksandrów kuj/Toruń |
Autor |
Wiadomość |
Frugo
Szczurofanka
|
Wysłany: Śro Sie 22, 2012 11:14 2 śliczne czrnuchy szukają domków :( Aleksandrów kuj/Toruń
Zwierzątka: Tina - Pies <3 , i 2 ogony . |
|
|
Szablon ogłoszenia:
1.Liczba szczurów do oddania: 2
2.Płeć szczurów: Samce
3.Wiek szczurów: 6 miesięcy
4.Miasto: Aleksandrów
5.Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Toruń , Może Bydgoszcz
6.Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Brak
7.Charakter, usposobienie szczurów: Irys - Słodki, kochany pyszczek. W porównaniu do Dudka straszna ciapa , Dudek - On też jest kochany. Zawsze znajdzie "Drogę ucieczki" , jest szybki i sprytny.
8.Stosunek szczurów do człowieka: Lubią ludzi.
9.Stosunek do innych szczurów: Zawsze miałam tylko tę dwójkę więc oni się nie kłócą jak z innymi szczurkami to nie wiem ale pewnie też nie.
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Szczurki muszę oddać, bo z mamą kłócę się o nie od samego początku. Ona mówi, że śmierdzą.
Sprzątam prawie codziennie, ale i tak "śmierdzi" . Dziś z rana znów się z mamą pokłóciłam. Powiedziała, że albo je oddam albo ona je wypuści . Poddałam się. Muszę je oddać tu chodzi o życie moich szkrabów . Jeśli je wypuści to sobie nie poradzą. Wiem, że jestem beznadziejna, że się poddałam, ale boje się że ona je wypuści. :'( . Nie liczy się kolejność zgłoszeń Szukam dla nich jak najlepszego domku.
11.(Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12.(Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13.Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami--
14.Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Tylko razem
15.Wymagania co do przyszłego właściciela: Wolałabym aby miał(a) już szczurki.Nie musi być osobą pełnoletnią. Musi odpowiedzieć na pytania adopcyjne.
16.Zdjęcia szczurów (klikalne miniaturki!): Irys -
- Słabe to zdjęcie, ale mi się podoba.
Duduś-
- zjem Ci te książkę
- "No puść mnie puść do braciszka!"
- "Wreszcie mnie puściła ta zołza"
17.Kontakt: Forum ( wątek lub pw )
18. - Nieobowiązkowe, ale mile widziane - Kilka słów o szczurze lub szczurach :
+ Pytania adopcyjne :
1. Czy masz już szczury?
2. Czy posiadasz klatkę? Jak tak to jakie ma wymiary.I prosiłabym o zdjęcia klatki
3. Do jakiego weterynarza chodzisz/będziesz chodzić?
4. Czym zamierzasz karmić szczurki?
5. Czy zamierzasz rozmnażać szczury?
6. Czy będziesz raz na jakiś czas informować o stanie zdrowia szczurków?
7. Czy masz w domu inne zwierzęta? Jeśli tak, jak zadbasz o bezpieczeństwo szczurów w tym kontekście.
8. Jak rozwiążesz sprawę wyjazdów?
9. Jak będą wyglądały wybiegi?
10. Czy zgodzisz się na wizytę przedadopcyjną?
11. Czy podpiszesz umowę adopcyjną? Jeśli jesteś niepełnoletni(-a), czy podpisze ją rodzic/opiekun? |
_________________ Ze mną:Dudek i Irysek.
http://forum.szczury.biz/...p=744572#744572 - Moje małe kudłacze.
27.07 do 30.07 lub do 5.08 - nie ma! |
|
|
|
|
PACZEK
|
Wysłany: Śro Sie 22, 2012 11:28
Zwierzątka: Szczuraski,pieski,kotki,rybki |
|
|
Mam nadzieję że chłopcy znajdą dobry dożywotni domek. |
|
|
Zizollo
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2012 14:18
Zwierzątka: kot |
|
|
Śliczne szczurasy
mnie chodzi po głowie przygarnięcia kolegi dla moich dwóch chłopaszków ale dwóch niestety nie dam rady przygarnąć...a tu jeszcze czarnuszki są mój TŻ też narzeka że śmierdzi ale wyrzucić ich nie wyrzuci i dobrze o tym wie
żeby znalazły wspaniały dom i kochających właścicieli |
_________________ tu nas zobaczycie http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13006
na zawsze w sercu : Balu ?.10.12- 27.10.13,Bonzo 01.03.12-13.01.14,Bolo 01.03.12-14.08.14, Dragon ?-02.09.2014 ,Kiran 02.09.13-27.01.16, Karmel 02.09.13-31.05.2016[*] |
|
|
|
|
Frugo
Szczurofanka
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2012 17:18
Zwierzątka: Tina - Pies <3 , i 2 ogony . |
|
|
No jeśli już będę musiała oddawać, bo jeszcze z mamą walczę, to na pewno nie oddam ich pojedynczo - są ze sobą od urodzenia, a zmiana domu to stres, a jeszcze rozdzielenie z bratem. |
_________________ Ze mną:Dudek i Irysek.
http://forum.szczury.biz/...p=744572#744572 - Moje małe kudłacze.
27.07 do 30.07 lub do 5.08 - nie ma! |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2012 19:55
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Paź 02, 2012 12:40
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|