|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Wto Wrz 25, 2012 12:43 |
[Szczecin] 2 szczurki do oddania |
Autor |
Wiadomość |
Azuka89
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2012 14:21 [Szczecin] 2 szczurki do oddania
Zwierzątka: Szczurek |
|
|
Szablon ogłoszenia: Do oddania 2 szczurze Pannienki, Wyjeżdżam za granice i nie moge ich zabrac ze soba
1.Liczba szczurów do oddania: 2
2.Płeć szczurów: samiczki
3.Wiek; 1,5 roku i 9 miesicy
5.Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: szczecin i okolice bliskie
6.Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: ta 9 miesieczna nic nie przechodziła a ta 1,5 roczna plamka na oczku, nic groznego tylko zakraplac oczko trzeba
7.Charakter, usposobienie szczurów: lagodne i skore do zabawy , ale ta mlodsza troszke bardziej plochliwa jest
8.Stosunek szczurów do człowieka: kochaja byc drapane i nie gryza
9.Stosunek do innych szczurów: bardzo dobrze reagują na inne szczurki łączenie ich zajęło 5 min i byla zgoda
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania:
11.(Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12.(Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13.Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: Klatka i cale wyposazenie lacznie z jedzeniem i wszystkim
14.Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: razem bo sa bardzo zwiazane ze soba
15.Wymagania co do przyszłego właściciela: osoba znajca sie na szurkach i kochajace je tak ja ja, ktora bedzie dbac o nie
16.Zdjęcia szczurów (klikalne miniaturki!):
17.Kontakt: 511732728
18, Są bardzo kochane uwielbiaja sie bawic piórkiem i zaczepiac cie taki a la berek. Są dla mnie jak dzieci
Zmieniłam załączniki na miniaturki. Kluska |
Ostatnio zmieniony przez smeg Pon Sie 20, 2012 08:11, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2012 18:17
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2012 19:47
|
|
|
Hop hop? |
_________________ Bywam na forum, nie jestem. Szybki kontakt tylko telefonicznie (numer u moderacji) |
|
|
|
|
Noxa
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2012 12:08
Zwierzątka: Pięć szczuropaskudów |
|
|
Z tego co mi wiadomo, dziewczynki znalazły już domek (; |
_________________ Moje Tuptaki zapraszają (;
ze mną: Kłapouszek, Villemo, Dolg, Jaskier, Łizel i Wacław Nostromo de Pip
za TM biegają: Zgryzek, Dejmon, Kangurek, Miki, Virion, Kamyk, Blum, Hachiko vel Haczyk, Gizmonek, Tygrysek oraz Placek |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2012 12:43
|
|
|
W takim razie zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|