Przesunięty przez: Kluska Pią Gru 07, 2012 15:22 |
Pruszcz Gdański przyjmę samice:) |
Autor |
Wiadomość |
WhiteLife
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2012 17:26 Pruszcz Gdański przyjmę samice:)
|
|
|
Witam:)
Postanowilem znalezc zwierzatko dla mojego brata. Zawsze marudizl ze chce weza cyz jaszczurke ale z racji ze matka za gadami nie przepada musialem mu wkrecic ciekawsze stworzonko;p akurat na fb ktos wrzucil posta ze ma szczurki do oddania, oczywiscie zagadalem i zaraz po kupnie klatki wzialem jedna samiczke, pozostale neistety trafily do sklepu;/ probowalem odnalezc jej siostre ale neistety zostala jzu sprzedana;/ zaczynam jakos wyposazac jzu klatke i na forum znajduje wiele ciekawych porad. jednak najwieksza moja bolaczka teraz jest towarzystwo dla malej... dlatego jesli ktos z okolicy ma o jedna samice za duzo w domu to bym prosil o kontakt. niestety w tej chwili nei ejstem mobilny ale moze uda mi sie wziac od kogos autko na wieczor:) |
|
|
|
|
Asica21
Lekko zaczarowana ;P
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2012 17:30
Zwierzątka: Szczurki |
|
|
Zajrzyj do działu oddam |
_________________ Ze mną: Na zawsze wszystki moje myszki.
Po tamtej stronie: Pchełka [*]- tęsknie i przepraszam. Perełka [*], Zuzia [*], Kluseczka [*], Omisia labisia [*], słodka Beza [*], Fuzia kolanko, Pani gąbka [*], Purchawka [*] Jacuś labik placuszek wielki [*], Jagódka [*], Wiśnióweczka [*], Ełrusia [*], Quleczka [*].
|
|
|
|
|
WhiteLife
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2012 18:00
|
|
|
a wyobraz sobei ze przegladalem... niestety nic w moich okolicach, jedynie mesi (lat 2) ale nie wiem cyz to dobra opcja dla 1,5miesiecznej samiczki... wolalbym chyba zeby miala kumpele w podobnym wieku;p
bede na biezaco z dzialem "oddam":) |
|
|
|
|
Lux
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2012 18:31
Zwierzątka: stado szczurów :> |
|
|
Jesli wyszukalbys sobie jakas panne z Warszawy to w czwartek bede tam jechala i wracala,wiec moge jednego malucha przetransportowac. |
|
|
|
|
Asica21
Lekko zaczarowana ;P
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2012 22:09
|
|
WhiteLife, o widzisz? i już masz teleportację |
Po tamtej stronie: Pchełka [*]- tęsknie i przepraszam. Perełka [*], Zuzia [*], Kluseczka [*], Omisia labisia [*], słodka Beza [*], Fuzia kolanko, Pani gąbka [*], Purchawka [*] Jacuś labik placuszek wielki [*], Jagódka [*], Wiśnióweczka [*], Ełrusia [*], Quleczka [*].
|
|
|
|
|
WhiteLife
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 12:05
|
|
|
jejku jacy tu wszyscy pomocni wczoraj sie dowiedzialem ze jade w delegacje do wawy jutro ;p i w piatek bede wracal. wlansie znalazlem z wawy dziewczynke wiec dziekuje za checi:) ale los ulozyl sie na tyle pomyslnie ze sam sobie poradze:D |
|
|
|
|
Asica21
Lekko zaczarowana ;P
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 16:13
|
|
no to superowo, może ktoś jeszcze potrzebuje transportu to wziął byś jeszcze jakieś ogonki do Trójmiasta jeśli to nie problem |
|
|
|
|
|
WhiteLife
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 17:03
|
|
|
tak tak juz sie zaoferowalem;p mam nadzieje ze moim wspolpracownikom nie ebdzie to przeszkadzac;p |
|
|
|
|
Lavi
|
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 20:51
Zwierzątka: brak |
|
|
http://ogloszenia.trojmia...ogl5525659.html i jeszcze tutaj |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
WhiteLife
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 21:44
|
|
|
w zyciu nie wpadl bym na to zeby na trojmiescie.pl szukac kumpeli dla mojej szczurzycyxD rozmawiam z forumowiczka z warszawy juz i jak dobrze pojdzie to od niej wezme samice. jesli okaze sie inaczej sprawdze te zrodla... tyle ze tu para tu 3 a ja juz 1 mam;p nie chce tak duzej odpowiedzialnosci na sobie bo nie wiem czy z taka iloscia szczurkow dalbym rade. ale bardzo dziekuje za pomoc:) na wielu forach pisalem ale takiej uprzejmosci i pomocy na dzien dobry nigdzie nie dostalem:D |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2012 21:06
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
WhiteLife
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 18:05
|
|
|
odswieżam;) |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2012 20:27
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Gru 07, 2012 15:22
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
|
|
|
|
|