|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Nie Sie 19, 2012 17:58 |
[Piła] Samica, 1,5 roku - beżowa, o sierści velveten; |
Autor |
Wiadomość |
Maszka
|
Wysłany: Pon Sie 13, 2012 13:39 [Piła] Samica, 1,5 roku - beżowa, o sierści velveten;
|
|
|
Wrzucam za zgodą Varico. Mała jest u mnie na DT (w Poznaniu), na czas wyjazdu właściciela. Za tydzień szczurek wraca do Piły.
Szablon ogłoszenia:
1.Liczba szczurów do oddania: 1
2.Płeć szczurów: samica
3.Wiek szczurów: 1 rok i 5 miesięcy
4.Miasto: Piła
5.Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: z chętną osobą możliwość spotkania się w połowie drogi do Poznania
6.Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: aktualnie jest przeziębiona, ma lekko zatkany nos. Przyjmuje Unidox który dostałam od Verico, poza tym wspomagam ją beta-glukanem i smaruje nosek maścią majerankową.
7.Charakter, usposobienie szczurów: Kontaktowa, ciekawska. Chętnie zwiedza i poznaje nowe otoczenie. Reaguje na cmokanie.
8.Stosunek szczurów do człowieka: Jest ufna, sama wchodzi na kolana. Nie ma problemu z podnoszeniem, braniem na ręce i łapaniem z wybiegu.
9.Stosunek do innych szczurów: 2 miesiące temu żyła w zgodzie z towarzyszką, do czasu jej odejścia. Aktualnie mieszka sama. Sprawdzę jej stosunek do moich szczurów.
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania:
Rozpoczęcie studiów, brak możliwości dalszej opieki.
11.(Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: ---
12.(Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: ---
13.Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak
14.Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: ---
15.Wymagania co do przyszłego właściciela: Przede wszystkim zapewnienie szczurzego towarzystwa, wybiegów i dobrego weterynarza. Poza tym odpowiedź na standardowe pytania dot warunków.
16.Zdjęcia szczurów (klikalne miniaturki!):
17.Kontakt:
do Verico:
Gadu-gadu: 3874400
Tel. komórkowy: 532690229
mail: squrqa@gmail.com
do mnie na PW
18. - Nieobowiązkowe, ale mile widziane - Kilka słów o szczurze lub szczurach: Mała jest beżowym (champagne?) kapturem o delikatnej sierści velveten. Jest grzeczną, spokojną szczurzycą. Zdarza się jej pogryźć pręty klatki, wyposażenia nie niszczy. Poza klatką u mnie także nic nie zniszczyła. Ma zaskakująco czysty ogon Nie grymasi przy jedzeniu leków (pierwszy taki szczur u mnie!), łyżeczkę wylizuje do czysta.
Bez problemu daje się wyciągnąć z klatki, ufa człowiekowi i daje się miziać. Zachęcam do adopcji! |
Ostatnio zmieniony przez Maszka Pią Sie 17, 2012 10:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Maszka
|
Wysłany: Wto Sie 14, 2012 21:14
|
|
|
hop! Mała dalej szuka domu! |
|
|
|
|
Maszka
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2012 10:51
|
|
|
Szczurka w niedzielę jedzie do nowego domu Do czasu przekazania małej, proszę o nie zamykanie wątku. |
|
|
|
|
Maszka
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2012 17:58
|
|
|
I pojechała Swoje miejsce znalazła u Asmeny. Temat można zamknąć. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|