|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Śro Sie 08, 2012 21:56 |
4-miesięczna szczurzynka PILNIE szuka domu, Wa-wa |
Autor |
Wiadomość |
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 20:38 4-miesięczna szczurzynka PILNIE szuka domu, Wa-wa
|
|
|
Ok 4-miesięczna (podobno) szczurzynka została oddana przez właściciela do sklepu. Oddał ją na karmę dla gadów, bo mała ma...zwyrodnienie stawów. W sklepie zauważyli też, że ma insekty- dlatego dostała pierwszą dawkę invektyny.
Do końca tygodnia jest czas na zabranie małej ze sklepu, inaczej oddadzą na karmówkę.
Kto pomoże? |
_________________ moje kochane łapki: pso-lwy
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
Dori
Eksploracja ludzkości
|
Wysłany: Wto Sie 07, 2012 19:14
Zwierzątka: 4 mysiepysie |
|
|
I jak sytuacja? Jaki jest faktyczny stan zdrowia szczura, czy można to ocenić?
Mogę ją wziąć na przetrzymanie, jeśli nikt jeszcze nie zaoferował pomocy. |
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Wto Sie 07, 2012 19:53
|
|
|
Dori, dziękuję Carlotta z ORG-ów jutro małą odbierze, weźmie do weterynarza i da jej DT |
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
Dori
Eksploracja ludzkości
|
Wysłany: Wto Sie 07, 2012 19:56
Zwierzątka: 4 mysiepysie |
|
|
O, no to git |
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Śro Sie 08, 2012 20:30
|
|
|
Temat można zamknąć, bo szczurcia jest bezpieczna i jak dobrze pójdzie (tymczasowa opiekunka się w niej zakocha- a wszystko na to wskazuje ), to nie trzeba jej będzie nawet zakładać wątku adopcyjnego |
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|