Przesunięty przez: Kluska Nie Lip 15, 2012 12:21 |
Dwa szczurki do adopcji Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
Tatiana
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2012 13:31 Dwa szczurki do adopcji Warszawa
|
|
|
Witam. Jestem nowa na forum i liczę na Waszą pomóc. Mam do oddania dwa szczurki.
Pracuję w małym sklepie zoologicznym, właśnie trafiły pod moją opiekę dwa szczurki - właściciel oddał je z klatką i całym wyposażeniem. Chwilowo pomieszkują w sklepie, ale muszę znaleźć im nowy dom.
Szczurki są oswojone, bardzo towarzyskie.
Właściwie nie wiem, co jeszcze mam napisać, ze szczurkami do czynienia do tej pory nie miałam. Więc proszę pytać
Szczurki w tym momencie przebywają w Warszawie, Praga Płn.
Witam. Jestem nowa na forum i liczę na Waszą pomóc. Mam do oddania dwa szczurki.
Pracuję w małym sklepie zoologicznym, właśnie trafiły pod moją opiekę dwa szczurki - właściciel oddał je z klatką i całym wyposażeniem. Chwilowo pomieszkują w sklepie, ale muszę znaleźć im nowy dom.
Szczurki są oswojone, bardzo towarzyskie.
Właściwie nie wiem, co jeszcze mam napisać, ze szczurkami do czynienia do tej pory nie miałam. Więc proszę pytać
Szczurki w tym momencie przebywają w Warszawie, Praga Płn.
Zmieniłam załączniki na miniaturki. Kluska |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Wto Cze 19, 2012 12:04, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Tatiana
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2012 13:48
|
|
|
Właściciel niestety wiele o nich nie powiedział. Chłopak zrobił prezent dziewczynie, a po 2 tygodniach okazało się ze nie ma kto się nimi zajmować, więc wylądowały u mnie. Podobno są z jednego miotu, w każdym bądź razie dogadują się Widać że są jeszcze młode. |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2012 10:40
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Lip 15, 2012 12:21
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|