Alloszczur Strona Główna Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: AngelsDream
Wto Lip 03, 2012 14:24
Gdańsk. Uroczy kaleka czeka na dom!
Autor Wiadomość
Ogoniasta 
<:3 )~<:3 )~

Wysłany: Wto Lip 03, 2012 12:20   Gdańsk. Uroczy kaleka czeka na dom!
   Zwierzątka: 11 szczuraskowych piękności :)

Przeklejam z drugiego forum na prośbę autora:

Cytat:

http://zapodaj.net/d197799faefc4.jpg.html
http://zapodaj.net/6bc60e7a7301e.jpg.html
http://zapodaj.net/de40acbcfdea3.jpg.html

Oficjalnie szczurek wystawiony jest do sprzedaży, ale po rozmowie z ekspedientką domyślam się, że sklep nie będzie miał problemu z oddaniem go. W tej sprawie mam jeszcze jutro do nich zadzwonić i porozmawiać z szefową. Na tę chwilę nie wiadomo jaka jest historia tego zwierzaka, ale widać, że w swoim krótkim życiu już się trochę nacierpiał. Jak widać na pierwszym zdjęciu szczurek nie ma jednej tylnej łapki oraz (czego nie udało się uchwycić aparatem), sporej części ogona. Domyślam się, że taki stan zawdzięcza szczurom z którymi mieszkał. Łapka i część ogona mogly być odgryzione przez któregoś ze starszych towarzyszy. Na dzień dzisiejszy wszystko jest ładnie pozrastane, ale obawiam się, że z powodu na swój mało atrakcyjny wygląd może skończyć tylko jako pokarm dla węża. Dlatego jeżeli komuś los tego zwierzaka nie jest obojętny, to byłbym szczęśliwy, gdyby zdecydował się na adopcję. Sam nie mogę sobie na to pozwolić, ponieważ nie ma teraz ani warunków ani czasu na szczury. Mogę mu co najwyżej zaoferować dom tymczasowy na czas zorganizowania transportu. Zainteresowanych proszę albo o kontakt ze mną- 515084554, albo z ekipą sklepu – (58)3441155. Myślę, że czas ma tu pewne znaczenie.
Szczurek - samczyk - czeka na dom!

Ważny jest chociaż DT!! Trzeba malucha szybko stamtąd wyciągnąć :(

W sercu: Meggy [*], Pampuszek [*], Fibi [*], Rossa [*], Vilemo [*], Sasha [*], Celica vel Chunni SunRat's [*], Lexi [*], Seventh Heaven [*], Delicja [*], Izzie [*], Lily [*], Muffinka [*], Foxy Lady [*], Brook [*], Brandy [*], Shandy [*], Lucynka [*], Whisky [*], Bajka [*] Daisy [*], Morelka [*], Impala [*], Tessa [*], Tequila [*], Iliada HS [*], Wydra Serduszko [*], Brie [*], Mary [*]

Lowenstein 

Wysłany: Wto Lip 03, 2012 12:57   DT

Mogę zaproponować dom tymczasowy, ale tylko do 15 sierpnia, potem wyjeżdżam za granicę na 2 tygodnie. Na Przymorzu w Gdańsku.

BZOWA HORDA - Kal-El, Mohinder, M. Guerin, Severus, Sirius ,

LalaAla 
Zbieraczka klatek..

Wysłany: Wto Lip 03, 2012 14:08   

Chciałam dać mu dom stały, napisałam bezpośrednio do autora postu niestety okazało się, że maluszek już wczoraj został sprzedany jako pokarm dla węża :( Autor posta bardzo się obwinia, że wczoraj nie zdecydował zabrać szczurka ze sklepu. Trudno, nic już nie zrobimy, temat do zamknięcia :(

Ogoniasta 
<:3 )~<:3 )~

Wysłany: Wto Lip 03, 2012 14:15   
   Zwierzątka: 11 szczuraskowych piękności :)

ohh ;(

Zamykajcie więc... :(

W sercu: Meggy [*], Pampuszek [*], Fibi [*], Rossa [*], Vilemo [*], Sasha [*], Celica vel Chunni SunRat's [*], Lexi [*], Seventh Heaven [*], Delicja [*], Izzie [*], Lily [*], Muffinka [*], Foxy Lady [*], Brook [*], Brandy [*], Shandy [*], Lucynka [*], Whisky [*], Bajka [*] Daisy [*], Morelka [*], Impala [*], Tessa [*], Tequila [*], Iliada HS [*], Wydra Serduszko [*], Brie [*], Mary [*]

AngelsDream 
Gdzieś indziej

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Wto Lip 03, 2012 14:24   
   Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki

Ze smutkiem.

Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi