Alloszczur Strona Główna Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Kluska
Czw Sie 09, 2012 12:43
Pilne!Dwa dorosłe samce,Warszawa
Autor Wiadomość
linnettis 

Wysłany: Sob Cze 30, 2012 18:41   Pilne!Dwa dorosłe samce,Warszawa

Witam,pisze tutaj z dość przykrą sprawą a mianowicie wiadomo są wakacje i ludzie pozbywają się swoich zwierzątek:(Tak również postanowiła moja sąsiadka jako,że wyjeżdża a właściwie już wyjechała pytała ludzi czy czasem nie chcą jej dwóch szczurów,nie przejmując się tym zbytnio ani nie angażując się w poszukiwania bo przecież to szczury poradzą sobie na wolności...Tak też trafiły do mnie,a mi obiło się o uszy to forum.Wzięłam je z myślą,że spróbuję znaleźć im dom lepsze to niż wypuszczenie...Niestety sama nie mogę ich mieć,gdyż nie mam doświadczenia w opiece,całymi dniami byłyby same warunków do wypuszczenia również nie mam:(Są u mnie od wczoraj niestety w dość małej klatce-dałam im taka jaką miałam.Najgorsze jest jednak to,że w środę wyjeżdżam z Warszawy,tutaj tylko studiuje więc mogę je mieć tylko do tego czasu moja rodzina nie akceptuje tych zwierzątek:(O samych szczurkach to jeden jest czarny z małym białym paskiem na brzuszku-chyba dużo bardziej płochliwy niż drugi,który pomimo,że nie zna mnie jest dosyć odważny.Kolor drugiego to taka brudna biel.Czarny ma proste uszy,drugi duże,okrągłe aczkolwiek ciężko mi coś powiedzieć po dniu.Bardzo mi ich szkoda i nie wiem co zrobię do środy jeśli nikt ich nie weźmie:(dowiozę je w każde miejsce Warszawy,mają około pół roku

wuwuna 

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: Sob Cze 30, 2012 18:51   
   Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo

linnettis, wstaw zdjęcie, powinno najlepiej zadziałać. :wink:

Szczurkowe Laleczki

w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek

linnettis 

Wysłany: Sob Cze 30, 2012 21:13   

Zrobiłam 2 zdjęcia w klatce bardzo proszę o pomoc bo do środy mało czasu a ja nie mam co z nimi zrobić:( http://pokazywarka.pl/ybaz0p/

quagmire 

Wysłany: Nie Lip 01, 2012 09:43   
   Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn

linnettis, jakby coś, to na pewno znajdzie się dom tymczasowy, który dalej poszuka chłopakom domu.

Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia :serducho:

linnettis 

Wysłany: Nie Lip 01, 2012 22:01   

Sprawa bardzo pilna,gdyż w środę wyjeżdżam:(mogę dowieźć je do Szczecina.Wyjeżdżam i wrócę do Warszawy na początku września więc może ktoś choć do tego czasu zajmie się nimi?po moim powrocie mogłabym dalej szukać im domu...gdy będę w Warszawie będę mogła na spokojnie szukać czegoś niestety teraz nie mam takiej możliwości:(tylko naprawdę nie wiem co póki co zrobić:(

linnettis 

Wysłany: Pon Lip 02, 2012 09:06   

Może na te 2 miesiące znajdzie się choć dom tymczasowy w Szczecinie lub Warszawie?

fenyloetylo 

Wysłany: Pon Lip 02, 2012 15:48   szczurki
   Zwierzątka: Szczurek "Kłapouchy"i 2 Labki "Timon i P

napisałam pw :) z chęcią je przygarnę .

Kluska 
Hell yeah!

Wysłany: Śro Sie 01, 2012 13:25   

Aktualne?

Ze mną: Buzz, Rex

Kluska 
Hell yeah!

Wysłany: Czw Sie 09, 2012 12:42