|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Wto Wrz 25, 2012 12:44 |
Oddam samiczkę do starszego stada! 7 mies. |
Autor |
Wiadomość |
marchewusia
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 16:26 Oddam samiczkę do starszego stada! 7 mies.
|
|
|
Niestety pomimo wszelkich starań, po około pół roku muszę oddać jedną z moich dziewczyn. Później opiszę w czym tkwi problem i dlaczego chce ją oddzielić od stada.
Nie mogę wklejać fotek na fotosika czy inne stronki. Kiedyś mogłam na image, teraz już nawet tam nie mogę więc proszę kogoś z zielonych, żeby to zmienił (załączniki na miniaturki) dzięki
A więc była to niestandardowa rudo-biała samiczka husky. Stąd dałam jej na imię Toffiefee, niektórzy twierdzili, że jak kawa z mlekiem.
Teraz już jest prawie cała kremowa, albo i nawet biała.
Jest ciekawska, wygodna, zainteresowanym mogę przesłać filmiki w klatce z dziewczynami i jak zachowuje się w stosunku do człowieka.
Jest to samiczka raczej do stada w którym jest silna alfa, strasznie lubi dominować, jednak kiedy to jej się udaje, zaczyna kąsać towarzyszki.
Mam ją od malucha, bardzo ciężko mi jest, ale już nie wiem co zrobić.
Aktualnie ma 7 miesięcy.
Dodaję jej zdjęcia, zainteresowanych proszę o pw, mogę ją dowiedź w weekendy do Poznania.
Zmieniłam załączniki na miniaturki. Kluska |
_________________ Ze mną one: ~~Mysza, Heidi, Bambi, Toffiifee, Trixe, Daisy, Ejmi, Lily, Luna, Helen~~
Oni: ~~Misiek, Harry, Mały, Ciapek, Muniek, Tofik, Uszak, Blue <3~~
|
Ostatnio zmieniony przez Kluska Pią Maj 11, 2012 21:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
marchewusia
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2012 15:46
|
|
|
Zachęcam do adopcji małej, dziś ją musiałam odsadzić od stada. Nie mam warunków na trzymanie jej osobno |
_________________ Ze mną one: ~~Mysza, Heidi, Bambi, Toffiifee, Trixe, Daisy, Ejmi, Lily, Luna, Helen~~
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2012 07:43
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
marchewusia
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2012 07:52
|
|
|
Niestety tak |
|
|
|
|
|
Nietoperrr...
|
Wysłany: Sob Cze 30, 2012 21:33
|
|
|
A może sterylka?Mam u siebie samiczkę z karmówki,była dzika,agresywna w stosunku do człowieka,a po sterylizacji jest pieszczochem jak miziasty samiec Przestała dominowac inne szczury,dalej lubi rządzic,ale już bez dziabów. |
_________________ POLARKOWE MEBELKI http://forum.szczury.biz/...t=10142&start=0 |
|
|
|
|
marchewusia
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2012 14:54
|
|
|
Jest z powrotem w stadzie, jednak chciałabym ją oddać nadal. |
|
|
|
|
|
Neffri
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2012 17:30
Zwierzątka: Pies |
|
|
Gdyby się znalazł transport, wzięłabym samiczkę:) Mam w domu już jedną samiczkę i poszukuję dla niej właśnie koleżanki. |
|
|
|
|
marchewusia
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2012 20:49
|
|
|
Ja jakoś bym mogła do Poznania dowieźć, teraz mam wakacje, a jak jeżdżę do szkoły to co weekend jestem w Poznaniu. Ale wiem że za niecały miesiąc, czy tam za 2 tyg, pojadę do Poznania w godzinach popołudniowych, jeśli znajdziesz kogoś z Poznania-Szczecina to dostosuje się co do dnia (w tyg) |
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Sie 14, 2012 11:27
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
|
|
|
|
marchewusia
|
Wysłany: Wto Sie 14, 2012 14:49
|
|
|
Nadal aktualne |
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2012 18:17
|
|
|
Aktualne? |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2012 12:43
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|