|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: mmarcioszka Sob Lis 02, 2013 01:46 |
XVI Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu |
Autor |
Wiadomość |
aneczka1-13
Dołączyła: 09 Maj 2010 Posty: 866 Skąd: P-ń(WLKP)/Żabice(Lubuskie)
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 19:33
Zwierzątka: ;( |
|
|
Ale devilki swoich jakiś kategorii jeszcze nie mają na wystawie prawda?? Będzie kiedyś dla nich stworzona jakaś?? |
_________________ https://trafficmonsoon.com/?ref=aneczka1992
Zarabianie w necie chętnie odpowiem na pytania na pw |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 19:39
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Kategoria może być stworzona jak są co najmniej 3 szczury na wystawie... Więc kto wie? Może kiedyś zrobi się "best devil" czy coś w tym stylu. |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
aneczka1-13
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 19:45
|
|
I oby tak było. Bo ogólnie to narazie w ogóle nic nie istnieje. |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 19:48
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Nakasha napisał/a: | aneczka1-13, ciekawe czy wunia będzie i czy weźmie swoich | no ja pisałam, że jestem.
A co ze szczurami na razie nie wiem jeszcze kogo wezmę. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 20:05
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Ja je jako pointy sklasyfikuję i będą najbardziej wybrawione |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 20:07
|
|
quagmire, ale nie wszystkie devile mają pointy |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 20:24
|
|
Nakashowe chyba mają - chyba mówię, bo ja nie widziałam nic |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
aneczka1-13
|
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 21:45
|
|
|
wunia, weź Koronola! |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
LaLuna
szczurlover
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 22:07
Zwierzątka: TŻ i Nemi |
|
|
wpadnę popatrzeć |
_________________ Na ich temat |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 00:24
|
|
aneczka1-13 napisał/a: | wunia a weźmiesz swojego dwarfa?? | jak zarząd wyda zgodę mogę wziąć. Bo do tej pory jako, że odmiany w polsce nie było nie mamy w standardach dopuszczonej tej odmiany. |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 00:25
|
|
Niamey napisał/a: | wunia, weź Koronola! | ja bym wzięła, ale jako, że to wystawa kocia raczej by mnie nie wpuścili |
|
|
|
|
majlena
zawsze pozytywnie
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 02:37
Zwierzątka: obecnie w sferze marzeń |
|
|
o jaaa.. moje urodziny we Wrocku na wystawie szczurków? czemu nie... zobaczymy, co się da zrobić. |
_________________ -> B.RAT: miniusie, kreciki, fragles oraz koralikowiec
WWW Ą-Trumpusia, WWW Ąqysia(Dywan), Sanders Flytrap Kärpäsloukku(Pułapka) oraz Dziedzic Morfeusza
Figa, Czarna Magia, Bzdurka, Lulu, Nutka, Choco, Bańka, Limonka, Rurka, Duszyczka, WWW Arbuzia i ...
a także bRATkowe gratki do szczurzej klatki <- tymczasowo nie szyję... proszę czekać na mój powrót do gry. |
|
|
|
|
aneczka1-13
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 08:10
|
|
majlena to wpadaj
wunia ale można dwarfa oceniać chociażby po sierści, uszach itp.?? |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 08:31
|
|
aneczka1-13, nie, jak na razie nie można go nawet zgłosić, tak jak taillesa czy sphinxa, chociaż wobec dwarfów obiekcje są dużo mniejsze. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|