|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Śro Lip 25, 2012 10:23 |
2 szczurki 1,5roczne,samce z klatką Poznań |
Autor |
Wiadomość |
Żelek^^ Drucik
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 12:08 2 szczurki 1,5roczne,samce z klatką Poznań
|
|
|
http://poznan.gumtree.pl/...QAdIdZ389888468
Szczurcie z tego linku,skontaktowałam sie z wlascicielką i dostalam pozwolenie aby je tu wrzucić;
m.d.gosk@gmail.com.
Nie ma opcji wysyłki, odbiór w Poznaniu, najlepiej na Ratajach ale jest możliwośc podwozu jak trzeba.
Oba szczurki są zdrowe, nigdy na nic nie chorowały, nie przechodziły żadnych zabiegów, są pod opieką dr Przybylskiego z GW ANIMAL, Szczurki były wzięte niestety ze sklepu także mają około 1,5 roku. Jednak żadnych wad u nich nie stwierdzono do tej pory także w dobrych rękach na pewno będą cieszyć się jeszcze długo zdrowiem.
Jeżeli chodzi o ich charakter, czarny (Nergal) jest niesamowicie kontaktowy i proludzki, niczego się nie boi i lubi rozrabiać, odważnie biega po całym mieszkaniu i zwali z pólek wszystko co jest do zwalenia z czystej ciekawości, ale nie niszczy, nie gryzie kabli etc., nigdy nie wyrządziły żadnej szkody. Biały jest bardziej nieufny, ''wzięłam go ze sklepu bo było mi go szkoda ''- wszystkie szczury go dominowały i po nim skakały, był już trochę starszy, bardzo długo zajęło mi przyzwyczajanie go do człowieka, jest to dość ciężki przypadek. Nie gryzie, nie drapie ani nic z tych rzeczy ale trzeba mu poświęcać dużo czasu żeby nabrał zaufania, ale jak już się do konkretnej osoby przekona to niesamowity pieszczoch No i wiadomo - jest prawie ślepy.
Powód oddania;
' muszę je oddać z powodu zmiany współlokatora w pokoju, który kategorycznie nie zgadza się na jakiekolwiek zwierzęta. Mam nadzieję, że ktoś się zlituje i je przygarnie.'
m.d.gosk@gmail.com
Żelek^^Drucik proszę Cię po raz ostatni o wstawianie miniaturek (zmieniając je przy okazji). Kolejne zignorowanie uwag moderacji będzie skutkowało ostrzeżeniem. Kluska |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Czw Cze 21, 2012 12:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Śro Lip 18, 2012 10:42
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Śro Lip 25, 2012 10:22
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|