|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Czw Cze 28, 2012 18:03 |
[Warszawa] Oddam półroczne dumbouchy |
Autor |
Wiadomość |
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 16:09 [Warszawa] Oddam półroczne dumbouchy
|
|
|
Od razu mówię, że to ogłoszenie ma pozostać ogłoszeniem. Wszystko wyjaśniłam w swoim temacie. Jeśli ktoś chce/musi coś dodać, to zapraszam tam.
MUMINEK Emerald Moon
dumbo, standard, russian blue agouti, self, ur. 10.12.2011
Mumin po przyjeździe do domu był nie lada urwisem – skakał szczurom po głowach i wszystko gwałcił. Minęło mu w ciągu kilku dni. Później pobierał lekcje alfowania, co uczyniło go zrównoważonym, ale wesołym szczurem. Na wybiegach jest najaktywniejszy, lubi sie bawić chusteczkami i ganiać za kocią miotełką. Często przychodzi po mizianko, zawsze pierwszy przy drzwiach klatki.
WILLY WONKA Sun Rat's
dumbo, standard, cinnamonn, irish, ur. 3.01.2012
Willy to nieśmiałek, ale nie tchórz. Bardzo ostrożny pan, który w razie „niebezpieczeństwa” ukrywa się za człowiekiem. Ma jednak niesamowicie piękne oczka. W stadzie się nie wyróżnia. On i Amorek są jak bracia, bo wychowywali się razem jeszcze w hodowli. Są dla siebie wsparciem. Amorek dodaje Willemu odwagi, a Willy Amorka temperuje.
AMOR VINCIT Sun Rat's
dumbo standard, agouti, nst. Capped, ur. 8.01.2012
Amorek to lizawka. Liże na dzien dobry i do widzenia. Ale jeśli chodzi o pieszczoty – tu już on decyduje ile, kiedy i jak długo. Jak na Amora przystało jest lovelasem. Regularnie napastuje jedyną w stadzie samiczkę.
TEA
dumbo, standard, black variegated blazed, ur. 23.10.2011
U mnie z przypadku. Pojawiła się i została. Jeśt bardziej miziasta niż wszyscy powyżej razem wzięci. Lubi dostawać całuski. Jest delikatna, urocza i przekochana. Wnosi coś lekkiego do stada statecznych samcoli.
Wszystkie są zdrowe. Amorek we wczesnym dzieciństwie uszkodził sobie łapkę, ale teraz tego nie widać, a on funkcjonuje w pełni normalnie.
- Ideałem byłoby, gdyby cała czwórka mieszkała razem lub w parach Willy+Amorek i Mumin + Tea, ale istnieje możliwość rozdzielenia.
- Warunkiem oddania maluchów jest podpisanie umowy z hodowcą, zapewnienie im dobrych warunków bytowych i szczurzego towarzystwa oraz opieki weterynaryjnej.
- Zanim podejmę decyzję, będę chciała porozmawiać z chętnym, a najlepiej odwiedzić. Proszę nie oczekiwać więc szybkiej odpowiedzi. Nie obowiązuje też zasada, że kto pierwszy ten lepszy.
- Za oferty DT z góry dziękuję, ale nie skorzystam. Chciałabym, żeby maluchy poszły docelowo do domków, które będą je kochać od progu.
- W przypadku chętnych spoza Warszawy – konduktorka nie wchodzi w grę, maluchy muszą podróżować pod czyjąś opieką.
Więcej zdjęć i informacji o maluchach w moim temacie: http://www.forum.szczury....p?p=88454#88454 |
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2012 20:36
|
|
|
Tea i Muminek znaleźli dom, ale dwaj "bracia", Amorek i Willy nadal czekają na kogoś, kto je pokocha. |
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 18:50
|
|
|
Willy i Amor również znaleźli swojego człowieka
Proszę jeszcze nie zamykać tematu, dam znać, kiedy wszystkie maluchy będą w nowych domach. |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 18:51
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Cytat: | Willy i Amor również znaleźli swojego człowieka |
Cieszę się, ze wszystkie ogony szybko znalazły domek |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 19:03
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
babyduck, super, bardzo się cieszę, że Ci się udało. Nie wiem do kogo idą, ale na pewno wybrałaś im super domek. Mam nadzieję, że niezbyt daleko? |
|
|
|
|
Kasik
Firestarter
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 19:03
|
|
|
Całe szczęście, że mają domek, bo kusiły przeokropnie |
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 19:06
|
|
|
Pyl, dwa krańce Polski Ale przecież nie miejsce się liczy. |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 19:10
|
|
babyduck, trudniej będzie wpaść na mizianko Ale dobry domek ważniejszy. |
|
|
|
|
Erthun
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 00:16
|
|
|
Kasik, Zapraszamy na mizianko Muminka i Tei do nas |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 00:51
|
|
Erthun, dobra, dobra, to ją się kiedyś wproszę |
|
|
|
|
natkapatka
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 06:55
Zwierzątka: Szczurki i pies |
|
|
Erthun, ja się wpraszam Rodziną zostaliśmy Mam braci Muminka:) |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 09:09
Zwierzątka: brak |
|
|
A Willy i Amorek trafią do mojej siostry |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 17:07
|
|
|
Maluchy pojechały dziś w świat, można zamknąć temat, dziękuję. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|