Przesunięty przez: Kluska Nie Cze 17, 2012 09:17 |
Przyjmę małą szczurkę Dumbo Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
dominika922
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 12:24 Przyjmę małą szczurkę Dumbo Warszawa
|
|
|
Witam serdecznie, od tygodnia jestem w posiadaniu małego ogonka dumbo (samiczki)( prezent- dostałam od osoby nie bardzo świadomej szczurzej psychiki i potrzeby społecznej) i czas najwyższy dać jej przyjaciółkę. Poszukuję więc małej dumbo najlepiej koloru jasnego, beige, siamese lub jakąś w ten deseń. W grę wchodzi oczywiście kupno ( a nie chcę łaszczyć się na allegrowe czy sklepowe oferty. Wiec kieruję ten post do Was. Dla jasności, w moim życiu przewinęły się trzy ogonki, z ostatnim pożegnałam się po 2,5-letniej przyjaźni w grudniu. Czas więc na nowo obdarzyć jakieś maleństwo opieką.
Podaję maila: dominika922@vp.pl
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez dominika922 Nie Maj 06, 2012 12:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Hanami
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 12:31
Zwierzątka: ... Kawunia, Ukkinia, Lavinia, Totunia |
|
|
Witaj dominika922. Miałaś już szczurki? Chcesz pokochać nowego? To może już czas najwyższy, żeby zajrzeć do działu "oddam" i tym razem tam znaleźć koleżankę dla swojej nowej pupilki. Nie tylko szczurki z uszami dumbo potrzebują miłości i nie tylko szczurki dumbo potrafią dawać miłość i radość z obcowania z nimi. Pomyśl o tym . |
_________________ 449955886677 |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Śro Cze 06, 2012 09:55
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2012 09:17
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|