|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Wto Wrz 11, 2012 10:12 |
[B-stok, Polska] 4 panów od Bobiego - wszyscy w nowych domka |
Autor |
Wiadomość |
Ajlonka
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 13:05
Zwierzątka: Kot, Pies, trzy ogonki- Ozzy, Edzio, Chester :) |
|
|
Off-Topic: | pcheelkaa, M4 a Twój?:) |
|
|
|
|
|
pcheelkaa
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 13:08
|
|
|
Off-Topic: | M1, właśnie jedzie konduktorką |
|
_________________ Za TM : Julciu [*] Lord [*]
|
|
|
|
|
Ajlonka
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 13:12
|
|
Off-Topic: | pcheelkaa, jak zazdroszczę:( do mnie nie ma bezpośrednich:( nie wiem już co wymyślić.. |
|
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 13:38
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Ajlonka, będę 2 - 3 w Wawie, stamtąd można go słać konduktorką, jakbyś chciała. Ewentualnie PKSem, bo jest bezpośredni. |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 13:42
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Nakasha, Zuu kiedyś przysłała Szafirka do Warszawy busem. Jest ich cała masa i chyba nie było z tym problemu. Możecie się jej spytać. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Ajlonka
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 13:44
|
|
Właśnie sprawdzałam PKSy i jest kilka bezpośrednich, tylko nie wiem czy się zgodzą na szczurka:P Ja w warszawie będę 9 czerwca, ale to na OWF więc wracam późno w nocy... ale jeśli busem to nie problem to jakieś wyjście byśmy mieli... |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 13:54
|
|
Do mnie też ze 2 razy przyjechały szczury PKSem.
Ajlonka, mogę zajść ze szczurem na dworzec i po prostu zapytać kierowcy. Podobno jak im się wciśnie dwie dychy do ręki, to biorą zwierzaki. Niestety nigdy nie ma pewności, że się uda i czasami trzeba kilka razy odwiedzać dworzec, aż znajdzie się chętny kierowca. |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 14:04
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Nakasha, ale te busy do Lu naprawdę jeżdżą co chwilę. Spod Mariota, od strony Chałubińskiego. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Ajlonka
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 14:25
|
|
Z Białegostoku też jest dużo bezpośrednich:) Tak sobie myślę, że jak jest taka opcja, to mogłoby być po 6 czerwca? bo wtedy mam ostatni egzamin i mogłabym mu już większość swojego czasu poświęcić, a tak to muszę się na nauce skupić... |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 16:56
|
|
quagmire, z Wawy tak, ale z Białegostoku już nie tak co chwilę. A ja w Wawie nie będę mieć czasu wyczekiwać na dworcu. Ale jakoś na pewno się dogadam z Ajlonką.
Ajlonka, jasne, może być po 6 czerwca, nie ma sprawy. Dłużej będę mogła go miętosić. |
|
|
|
|
Ajlonka
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 17:20
|
|
Nakasha, super:) wymiętoś! I jeszcze ode mnie:) bo już się nie mogę doczekać i najchętniej już bym go miała przy sobie:) ale nie chcę, żeby czuł się zaniedbany przez tą naukę no i do tego jeszcze łączenie... Mam nadzieję, że te moje maluchy jeszcze nie są w wieku buntu i uda mi się połączyć ich bez problemowo:P |
|
|
|
|
pcheelkaa
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 18:22
|
|
|
Off-Topic: | mam go ! mam go ! cudowny, malusi, piękny odrazu wchodził na rękę i lizał. Chłopak już nadał mu imię : Stuart
za łączenie |
|
|
|
|
|
|
Ajlonka
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 18:24
|
|
pcheelkaa, ale super:D pisz jak tam łączenie przebiega! |
|
|
|
|
pcheelkaa
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 20:44
|
|
|
Na sam początek łączenia Stuart został obwąchany przez chłopaków i widać, że bardzo przypadł do gustu młodszemu - Lilou. Broni go przed tarmoszeniem przez Lorda.
Haha ale najbardziej szczury zainteresował nie nowy kolega a sam TRANSPORTER Grubachy siedziały w nim i zajadały pomidory Widocznie Nakasha masz lepsze pomidory od moich, bo ode mnie nigdy ruszyć nie chciały |
|
|
|
|
|
Ajlonka
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 21:02
|
|
pcheelkaa, czyli większych problemów nie ma?:D gdzie mały nockę spędzi?:D |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|