|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Layla Wto Cze 05, 2012 13:07 |
Oddam szczurki |
Autor |
Wiadomość |
Cira
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2012 16:31
Zwierzątka: Psa |
|
|
W pierwszym poście wspomniałam o tym, że rozdzieliłam malce.
Zainteresowanych maluszkami prosiłabym o kontakt na maila ciradog@gmail.com. |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2012 17:23
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
Cira, nie doczytałam, przepraszam. Po prostu to wcale nie jest takie oczywiste niestety...
Powodzenia w szukaniu nowych domków |
|
|
|
Cira
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 08:54
|
|
Sprawa bardzo pilna z końcem tygodnia przeprowadzam się |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 09:00
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Może przynajmniej jakiś DT by się znalazł ? |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 09:18
Zwierzątka: brak |
|
|
Mogę wziąć na DT wszystkie maluszki jednej płci, bo mam tylko jedną wolną klatkę Ewentualnie obie płcie, jeśli będziesz miała klatkę do pożyczenia. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
natkapatka
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 20:48
Zwierzątka: Szczurki i pies |
|
|
Ja mogę wziąć na DT kilku chłopaków |
|
|
|
|
Lux
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 21:20
Zwierzątka: stado szczurów :> |
|
|
My bysmy w sumie mogli dziewuszke wziac na DT (zostawiasz sobie tamta jedna, czy dwie sa do wydania w takiej sytuacji?)
Natkapatka - ehe, dt :p akurat Ci Twoja Mala tego Malucha wypusci z raczek |
|
|
|
|
Kasik
Firestarter
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 21:23
|
|
|
Ile jest samczyków? Też bym mogła jakieś wziąć na DT. Najlepiej zgraną dwójeczkę, do oddania razem, czy coś (może zostaną u mnie na stałe, młahaha ).
W ogóle doczytałam, że szczurków jest 13, a zdjęcia tylko dwóch... Coś pominęłam? |
|
|
|
|
natkapatka
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 21:57
|
|
Lux, ja już mam jeden pokój szczurzy. A mała ma to po mamusi hehehe |
|
|
|
|
Lux
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 21:59
Zwierzątka: stado szczurów :> |
|
|
natkapatka, spoko, u mnie luby też już planuje, ze jak będziemy kupować/wynajmować mieszkanie, to jeden pokój na szczury
Ale fakt, ze Malusinski jest urokliwy |
|
|
|
|
Erthun
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 22:27
|
|
|
Lux napisał/a: | My bysmy w sumie mogli dziewuszke wziac na DT (zostawiasz sobie tamta jedna, czy dwie sa do wydania w takiej sytuacji?)
|
Potwierdzam |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 22:38
Zwierzątka: brak |
|
|
Dzisiaj dostałam od właścicielki informację, że zostało już tylko dwóch chłopaków |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Cira
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 01:20
|
|
Chciałabym WSZYSTKIM bardzo podziękować,
mój związek przeżywa obecnie burzliwe chwile
Praca w delegacji mojemu Narzeczonemu nie służy ahh
Rozłąka i to, że nie widzi córci czasem go przerasta, niestety aby uzbierać na zamianę na większe mieszkanie musiał wyjechać. Czasem nie mam już siły, sama z dziećmi i jeszcze nerwy odnośnie oczekiwania na mieszkanie. Jak to z tymi TBS-ami bywa, nigdy nic nie wiadomo, a przy przeprowadzce byłoby troche zamieszania a to nie wskazane dla maluchów.
Też marzył mi się kiedyś pokój dla zwierzaków ale przy dwóch córciach chyba metrażu nie starczy
Są dwie rodziny chętne na adopcję maluchów, jedna zapowiada się dobrze zadałam niezbędne pytania, potencjalni właściciele również pytali, radzili się i dodatkowo zaglądają na szczurze forum, odnośnie drugiej czekam na kontakt.
Jeszcze raz bardzo dziękuję puki co Czterej Muszkieterowie są jeszcze są u mnie w domku, dalej biorę Je na rączki puszczam na małym wybiegu, który wymyśliłam, oczywiście nie z dziewczynami. Moje samiczki potafią same otwierać drzwiczki, każde są zabezpieczone przez metalowe zapięcie od smyczy na np. klucze, telefon.
Niebieska dziewczynka prawdopodobnie trafi do koleżanki Pary, która adoptowała kapturkę, wierzę, że będzie to równie wspaniały dom |
|
|
|
|
natkapatka
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 07:37
|
|
Cira, super jeżeli będziesz potrzebowała pomocy to daj znać. |
|
|
|
|
Cira
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 14:46
|
|
Oczywiście opowiem co i jak
Obecnie przyjeżdża narzeczony i namówiłam Go na mały remont i kupno nowej klatki, bo obecne połączenie dwóch w jedną dla dwóch samiczek nie było złe, natomiast w przypadku 4 szczurków jest to za mało. Zależałoby mi na czymś niekoniecznie szerokim ale wysokim, co polecacie, oczywiście zaraz zamierzam poszukać również w innych wątkach.
Niebawem mam urodziny i namówiłam Go, że chciałabym w końcu mieć taką porządną. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|