|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Wto Maj 22, 2012 10:53 |
Szczurek czarno biały szuka domu |
Autor |
Wiadomość |
sylwusia96
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2012 18:51 Szczurek czarno biały szuka domu
Zwierzątka: szczurki |
|
|
Witam. Mam szczurka samczyka młodego ma 2 miesiace i został juz jako ostatni z przypadkowego miotu. Chciałabym aby trafil do dobrego domu. Nie chce oddac go do zoologicznego, zeby zjadl go waz, bo to nie jego wina ze nikt go nie wybrał. Jest naprawde ładny i jest przyzwyczajony do ludzi. Zainteresowanych prosze o kontak email: syll96@wp.pl
Wysłe zdjecia osobom zainteresowanym. Jestem z okolic Krakowa. |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Nie Kwi 15, 2012 13:45, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2012 19:11
|
|
|
Wstaw zdjęcia szczurka i napisz skąd jesteś. Wysłałam Ci PW |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 19:57
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
sylwusia96, aktualne? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2012 10:53
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|