|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Nie Paź 13, 2013 19:46 |
PILNIE poszukuję chociaż DT dla niewidomej, starszej suni. |
Autor |
Wiadomość |
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2012 22:00
|
|
|
harpoonko wiem o co Ci chodzi, ja to wszystko rozumiem i rozsądnie mówisz- zwierzę to nie rzecz, którą się przestawia 100 razy.... |
_________________ moje kochane łapki: pso-lwy
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Sob Maj 19, 2012 08:24
|
|
|
Harpoonko, co słychać u Perełki? gdzie ona teraz jest? |
_________________ moje kochane łapki: pso-lwy
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
harpoonka
|
Wysłany: Sob Maj 19, 2012 10:39
|
|
|
Perełka nadal przebywa u mnie. Staramy się nie rzucać z nią w oczy i dalej szukamy. Mamy jeszcze kilka opcji do sprawdzenia. To już jest ostatnia nadzieja tutaj, na miejscu... Mam nadzieję, że się uda, bo robi się coraz ciężej |
_________________ Ze mną:Gummy Bear, Xellos, Lancelot, Yupikayey, Titek, Maynard, James & Keenan
Za TM: [*] Chester, Cheddar, Gapcio, Benny, Alvin, Ori, Toby, Gniotuś, Cashmere, Rocky, Quart, Parszywek, Blues, Billy, Qujo, Queequeg Na zawsze w moim sercu! |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
harpoonka
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 22:45
|
|
|
Tak, ona ciągle czeka na ten jedyny domek |
_________________ Ze mną:Gummy Bear, Xellos, Lancelot, Yupikayey, Titek, Maynard, James & Keenan
Za TM: [*] Chester, Cheddar, Gapcio, Benny, Alvin, Ori, Toby, Gniotuś, Cashmere, Rocky, Quart, Parszywek, Blues, Billy, Qujo, Queequeg Na zawsze w moim sercu! |
|
|
|
|
harpoonka
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 11:26
|
|
|
Temat do zamknięcia, sunia znalazła wspaniały domek, do którego pojedzie na początku sierpnia |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|