|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Pon Maj 14, 2012 21:04 |
[Ostrów Wlkp./Poznań] Łysy i Rudy - dwaj panowie |
Autor |
Wiadomość |
martyna_tina
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 08:05 Re: [Ostrów Wlkp./Poznań] Łysy i Rudy - dwaj panowie
Zwierzątka: Ogony :) |
|
|
Hej Paulina
Czyżby chłopcy byli ze sklepu w galerii w Ostrowie? Jeżeli tak to wieeeele razy przechodziłam obok wystawy i wprost śliniłam się na ich widok Gdybym nie miała dwóch bab to pewnie już bym się o nie zabijała Ale na takie piękności pewnie ktoś z forum szybko się połasi Pozwolę sobie zapytać - sklep chce je wydać za darmo? |
|
|
|
|
Ajlonka
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 10:37
Zwierzątka: Kot, Pies, trzy ogonki- Ozzy, Edzio, Chester :) |
|
|
Szkoda, że tak daleko:( |
|
|
|
|
Paulina87
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 21:21
|
|
|
Tak tak w Ostrowie... i za darmo już ja o to zadbam .
Łysole były 3, jeden nie przeżył - został zagryziony przez inne szczury a samiczka się sprzedała, został tylko facet. |
_________________ Tabasko i Tequila [']
|
|
|
|
|
Paulina87
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2012 21:02
|
|
|
Chłopaki wczoraj zostali adoptowani. Adopcja sklepowa. Trochę się wkurzyłam bo mnie nie było w pracy a chciałabym móc porozmawiać z osobą, która je brała, ale dziewczyny mówią, że chłopak, który je wziął wydaje się być w porządku ma już koszatniczki.
Tak więc sprawa nieaktualna. |
_________________ Tabasko i Tequila [']
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|