|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Śro Cze 06, 2012 09:51 |
[Wrocław]Mnóstwo podrzuconych szczurów, pilnie potrzebuję dt |
Autor |
Wiadomość |
majlena
zawsze pozytywnie
|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 19:52
Zwierzątka: obecnie w sferze marzeń |
|
|
po cichu zapytam: czy wszystkie szczurki mają już dt? |
_________________ -> B.RAT: miniusie, kreciki, fragles oraz koralikowiec
WWW Ą-Trumpusia, WWW Ąqysia(Dywan), Sanders Flytrap Kärpäsloukku(Pułapka) oraz Dziedzic Morfeusza
Figa, Czarna Magia, Bzdurka, Lulu, Nutka, Choco, Bańka, Limonka, Rurka, Duszyczka, WWW Arbuzia i ...
a także bRATkowe gratki do szczurzej klatki <- tymczasowo nie szyję... proszę czekać na mój powrót do gry. |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 21:16
|
|
|
Samiczki tak, a samce, Fea wie |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Fea
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2012 14:52
|
|
|
Jestem na szybko, bo zaraz jadę z dziewczynami do Wrocka - część samców idzie na dt do Marzki do Opola, część do Nakashy (napiszę do ciebie jak tylko wrócę z Wroca, bo dopiero dorwałam internety), a z Warszawy do dalszych domów (Frugo, Toruń). Samiczki mają dt, wszystkie łącznie z matką, u Malachit i Kluski + trzy mają już dom stały. |
_________________ Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w dupie, a państwu będzie miło.
pisz, dopóki nie uwolnisz wszystkich |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 11:09
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Fea prosiła, by przekazać, że ma problemy z netem, będzie jutro po południu on-line. |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Marzka95
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 23:03
Zwierzątka: psy: Saba i Rozi l Szczurki: Jogi Bubu Julian Galaxy Gold |
|
|
Już długo tu nikt nie pisał a więc ja tylko napiszę, że jak ktoś chce na DS samczyka jakiegoś to ja mam i tu jest ich wątek http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12237
Są przecudowne, rozkoszne, nie boją się człowieka i 2 samce mają czarne stópki. |
|
|
|
|
Fea
|
Wysłany: Śro Maj 02, 2012 10:14
|
|
|
Hej, przepraszam że mnie wcięło, byłam totalnie poza światem i to niestety nie z powodu majówki. Gdyby cokolwiek było potrzebne dla tych wszystkich małych tymczasowych szczurków, karma, wet, cokolwiek, to jestem pod telefonem cały czas. |
_________________ Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w dupie, a państwu będzie miło.
pisz, dopóki nie uwolnisz wszystkich |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Śro Maj 02, 2012 10:19
|
|
|
Nie wiem jak reszta, ale ja nic nie potrzebuję Wszystko mają, brzuszki są pełne, z wszołami się pożegnałyśmy, maleństwa są zdrowe, a mamusia też przybiera na wadze
Ile maleństw Ci jeszcze zostało? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
|
|
|
|
Marzka95
|
Wysłany: Śro Maj 02, 2012 19:48
|
|
Mnie raczej też nic nie potrzeba. Tak jak mówi kluska brzuszki pełne wszoły a sio. Powoli puszczam je po łóżku ale tę gromadkę masakra upilnować. Są bardzo skoczne i z łóżka mi chcą skakać. Niedawno mi 3 zwiały z klatki bo niepotrzebnie gałąź wsadziłam i jak jednego wyciągałam z łóżka to był bardzo niezadowolony bo chciał jeszcze biegać . Właśnie teraz idę robić kaszkę.
PS Maluchy mają ogromne brzuszki i przybierają na wadze. Dzisiaj je wszystkie poważę i podam ich wagę w moim wątku |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Czw Maj 03, 2012 11:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Valuris
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 18:40
|
|
|
Witam. Ja mogłabym na stałe zaopiekować się dwoma samczykami. Właśnie poszukuje jakiś ogonków do adopcji. Jakieś półtora roku temu odeszły moje dwa ukochane szczurki i niestety nie mogłam wziąć nowych, pozostały po nich klatka i takie tam różne. Mieszkam we Wrocławiu, wiec w miarę możliwości jeśli jakieś zostały we Wrocławiu to chętnie je zabiorę do siebie i dam im ciepły i miły dom . Jakby co to można się ze mną kontaktować przez priv i gg. Oczywiście mogę się wcześniej spotkać coby nikt nie miał wątpliwości o moich dobrych zamiarach ( w końcu jestem "nowa" ) |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 10:52
|
|
|
Aktualne? |
|
|
|
|
Marzka95
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 06:31
|
|
Kluska napisał/a: | Aktualne? |
W sensie z Valuris raczej nie bo ma ode mnie . |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 11:24
|
|
|
Nie, chodzi o wątek
Bo już miesiąc minął, a tu tak cicho... |
|
|
|
|
Marzka95
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 11:27
|
|
A no w sumie cicho . |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Śro Cze 06, 2012 09:51
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|