|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Wto Cze 05, 2012 09:56 |
Pilne, 2 samczyki do adopcji Poznań |
Autor |
Wiadomość |
Żelek^^ Drucik
|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2012 14:31
|
|
|
Ebia, jak widzisz domy sa zaklepane.
Nawet gdybym szukała przez allegro to najpierw wysłałabym zapytania adopcyjne tak samo jak na forum,więc nie wiem o co ci w tym momencie chodzi. Tak samo byłaby tez umowa adopcyjna itp |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Nie Kwi 22, 2012 15:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2012 15:43
|
|
|
Żelek^^Drucik nie popieramy sprzedaży zwierząt na Allegro.Mogłaś poinformować, że wystawiłaś ogłoszenie gdzie indziej, jednak Allegro nie jest odpowiednim do tego miejscem i każdy ma prawo wiedzieć, dlaczego tak zrobiłaś. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Śro Kwi 25, 2012 08:25
|
|
|
Skoro chłopcy znaleźli DS, można zamknąć? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Żelek^^ Drucik
|
Wysłany: Śro Kwi 25, 2012 08:44
|
|
|
Nie jeszcze nie,proszę nie zamykać. |
|
|
sanderka1000
|
Wysłany: Śro Kwi 25, 2012 14:20
Zwierzątka: Arnoldzik <3))~ :) |
|
|
Jeszcze nie znaleźli, tylko teoretycznie, bo kwestia transportu wciąż nie jest rozwiązana |
|
|
|
|
Żelek^^ Drucik
|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 21:44
|
|
|
tak to prawda, nie mamy trasnportu tak wiec na razie sa jeszcze bez domów.
Jak tak dalej pojdzie to ciezko to widzę |
|
|
Żelek^^ Drucik
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2012 19:19
|
|
|
Drucik nadal szuka domu.
Może ktoś chętny na bidulka? |
|
|
metiss
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2012 21:59
|
|
|
Nie dziwię się, że dalej Ty i chłopacy się męczycie, proponowałam sanderce, że zawiozę Drucika do Koszalina. Pociąg z Lęborka do Koszalina jedzie coś ponad godzinę, bilet kosztuje jakieś 10-12zł. Nie chciała. Nie przesadzajmy. |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
sanderka1000
|
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 07:07
Zwierzątka: Arnoldzik <3))~ :) |
|
|
metiss, nie chciałam, bo zwyczajnie nie mogę. Jako tako nie zrezygnowałam z Drucika tylko po prostu stwierdziłyśmy, że gdyby trafił się ktoś, kto szybciej załatwi transport do siebie nim ja znajdę do tej mojej dziury to tak będzie lepiej dla szczura. |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 13:01
Zwierzątka: brak |
|
|
Mieszkając w Lęborku i mając szczury pewnie nie raz będziesz musiała jechać do weterynarza do Trójmiasta, więc warto pomyśleć zawczasu, jak to rozwiązać, skoro dojazd do Koszalina stanowi problem. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Żelek^^ Drucik
|
Wysłany: Śro Maj 02, 2012 17:55
|
|
|
Ani jeden do dnia dzisiejszego nie ma domu ani do niego nie wyruszył |
|
|
smeg
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 10:22
Zwierzątka: brak |
|
|
I przez cały czas mieszkają osobno? Może jednak je wykastruj? |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
kameliowa
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 20:43
|
|
|
ja chciałam malca do siebie adoptować. jednak nie dostałam odpowiedzi na pw w sprawie transportu.
Na dodatek okazało się, że szczur musi jechać u kogoś w samochodzie w klatce. czy to prawda? |
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 21:03
Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami... |
|
|
kameliowa napisał/a: | Na dodatek okazało się, że szczur musi jechać u kogoś w samochodzie w klatce |
tzn że takie są ogólne zasady przewożenia szczura? Nie. moje szczury i szczury, które przewoziłam, w zimie i wiosną (również wczorajszą, nader upalną), podróżowały w pociągu w transporterze.
Ale jeśli dotychczasowy opiekun tak twierdzi mówiąc o tym konkretnym szczurze, to widać ma swoje powody. |
_________________ think big, start small |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|