|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Pon Maj 28, 2012 10:48 |
Przygarnę szczurzą kluseczkę, Bydgoszcz |
Autor |
Wiadomość |
gzpk
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 07:23 Przygarnę szczurzą kluseczkę, Bydgoszcz
Zwierzątka: szczurza kluseczka |
|
|
hej! Pilnie poszukuję koleżanki dla mojej samotnej prawie 9-miesięcznej dziewczynki. Kupiona została w bydgoskim zoologu, niestety zarażona świerzbem i od września żyje samotnie ze względu na brak zgody na kolejnego szczuraska. Po miesiącach błagania i manipulacji, w końcu mogę przygarnąć jeszcze jedną dziewczynkę. W razie jakiś informacji proszę o kontakt. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum
kontakt: kasiaacieslak@gmail.com
gg: 35626007
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
|
|
|
|
majlena
zawsze pozytywnie
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 07:30
Zwierzątka: obecnie w sferze marzeń |
|
|
no, czas najwyższy. dobra decyzja. dziewczynka nie powinna być sama.
polecam przeszukanie działu oddam: http://forum.szczury.biz/viewforum.php?f=63
tam zawsze są szczurki do wzięcia.
powodzenia
Twoja dziewczynka słodko śpi |
_________________ -> B.RAT: miniusie, kreciki, fragles oraz koralikowiec
WWW Ą-Trumpusia, WWW Ąqysia(Dywan), Sanders Flytrap Kärpäsloukku(Pułapka) oraz Dziedzic Morfeusza
Figa, Czarna Magia, Bzdurka, Lulu, Nutka, Choco, Bańka, Limonka, Rurka, Duszyczka, WWW Arbuzia i ...
a także bRATkowe gratki do szczurzej klatki <- tymczasowo nie szyję... proszę czekać na mój powrót do gry. |
|
|
|
|
gzpk
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 07:32
|
|
dzięki |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 07:48
Zwierzątka: brak |
|
|
A ze świerzbu już wyleczona? |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
gzpk
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 07:51
|
|
Oczywiście! jest zdrowiutka. Jak się zorientowałam, że to jednak świerzb, to bez zastanowienia pobiegłam z nią do weterynarza, przeszła kurację i jedyne co jej dolega teraz to samotność. Coraz bardziej widać, że potrzebuje drugiego ogonka, żeby być szczęśliwą |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 09:11
Zwierzątka: brak |
|
|
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=11950 a może dwie albinoski? |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Bestgore
|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2012 10:13
|
|
|
smeg, gzpk napisał/a: | Po miesiącach błagania i manipulacji, w końcu mogę przygarnąć jeszcze jedną dziewczynkę |
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 10:48
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|