|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Śro Kwi 25, 2012 08:19 |
[Ostrowiec Św.] Oddam szczurki młode :D DS |
Autor |
Wiadomość |
kylu
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2012 22:05
Zwierzątka: ----------------- |
|
|
Motylove napisał/a: | kylu, Nam też zależy na szczurach, dlatego chcemy poznać całą sytuację.
Może po prostu usiądź przy tym dłuższą chwilę i napisz nam wszystko od A do Z, co się stało, ile maluchów wolnych, ile zajętych itp.
Nikt tutaj nie chce dla nikogo źle, wręcz przeciwnie. |
Dobrze> uff i jak mi ktoś to przeinaczy to niech idzie do lekarza!!
Kupinem Samice w zoologu NR1. Samica ta okazała się być w ciąży!! Po 1,5 tygodniu zakupiłem samca z Zoologa NR1 gdyż zrobiło mi się go żal.Gdyż siedział on sam w klatce! Samiec i Samica są obecnie trzymane w oddzielnych klatkach. Są również wypuszczane w oddzielnych godzinach. Samiec ma towarzysza tej samej płci. A do samicy zostawiam jedną samiczkę. Zdjęcie natomiast zostało wykonane zaraz po zakupie samca ażeby przyzwyczaił się do nowego środowiska. Pozdrawiam!
Aha
Motylove napisał/a: | kylu, Nam też zależy na szczurach, dlatego chcemy poznać całą sytuację.
Może po prostu usiądź przy tym dłuższą chwilę i napisz nam wszystko od A do Z, co się stało, ile maluchów wolnych, ile zajętych itp.
Nikt tutaj nie chce dla nikogo źle, wręcz przeciwnie. |
Na moment obecny są 2 samice zarezerwowane na amen 1 nie widomo i 2 samce zarezerwowane w 70 % niestety. Mam taką ilość mejli że nie jestem ich w stanie ogarnąć. A raczej nie bylem bo teraz rozmawiam już tylko z 1 osobą przez majle. Zdrówko |
|
|
|
|
Bel
Rockabilly
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2012 22:10
Zwierzątka: Szeregowy Pierdolot,Alpha i 3 smoki |
|
|
kylu, uważaj, żebyś ty zaraz nie został pożegnany środkowym palcem przez moderację za teksty w stylu kylu napisał/a: | Boże czy to Kompletny DOWN czytal czy jak | . Człowieku kultury większej albo chociaż jakiejkolwiek. Oczekujesz pomocy-my wyjaśnień. Nic za nic. |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2012 22:12
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Proszę o zachowanie poziomu wypowiedzi: dotyczy to autora i innych.
Drogi autorze, nabroiłeś, to się nie unoś, tylko zrozum, że chcemy mieć jasność sytuacji. Za brak kultury wypowiedzi możesz otrzymać ostrzeżenie. |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Mika29
Zakochana w ogonach
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 07:57
Zwierzątka: Pies, 2 koty i 2 <:3 ) |
|
|
kylu, spokojnie.
Na forum było chętnych parę osób, ale nie dostały jasnej odpowiedzi. Jakie maluchy zostały? Możesz zrobić im zdjęcia indywidualne i napisać, które wolne a które zarezerwowane? |
_________________ Księżniczki: Hannah, Ora
Za TM:
Biała, Nela, Czarna, Mafia, Kropka, Ruda, Czort, Animka, Ariana, Rose, Re Re Qm Qm SR, Kagura, Goofy, Jadzia, Nirvana (*) |
|
|
|
|
Kcal
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 14:56
Zwierzątka: pies, świnka, ryby |
|
|
Postanowiłam mimo wszystko przygarnąć jedną z dziewczynek |
_________________ |
|
|
|
|
Igaśka
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 15:31
Zwierzątka: Lucky,Glucia i Milka <3 Latające wariatki :D |
|
|
aa panna kapturka ale GMR szaleje |
_________________ |
|
|
|
|
kylu
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 16:18
|
|
Do adopcji został samiec biało-beżowy z czerwonymi oczkami i samiczka czarno - biała.
samiec:
samiczka:
zapraszam do adopcji |
Ostatnio zmieniony przez kylu Nie Kwi 01, 2012 19:03, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
marchewusia
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 16:40
|
|
|
Ogonki wyglądają na zadbane, mam nadzieję, że te nieporozumienia były chwilowe śliczne kluski, życzę dobrych domów. |
_________________ Ze mną one: ~~Mysza, Heidi, Bambi, Toffiifee, Trixe, Daisy, Ejmi, Lily, Luna, Helen~~
Oni: ~~Misiek, Harry, Mały, Ciapek, Muniek, Tofik, Uszak, Blue <3~~
|
|
|
|
|
kylu
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 16:53
|
|
Po prostu jestem aspołeczny. |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 16:57
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
kylu, proszę, zmień zdjęcia na miniaturki. |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
kylu
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 17:22
|
|
Ale te zdjęcia się same miniaturyzują. Zaraz zmniejszę. Został tyko samiec.
--------------------------------
Zdjęcia zmodyfikowane. Został tylko samiec |
|
|
|
|
Afera1
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 21:11
Zwierzątka: 9 szczurzych duszyczek za TM <3 |
|
|
Kylu mam pytanie trochę nie związane z tematem... Czy Ty jesteś Krzysiek F pseudonim Kylu? Odpowiedź tylko tak lub nie. Ja też z Ostrowca jestem. |
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 06:40
|
|
|
Kylu jeśli mieszkacie z dziewczyną razem i oba stada macie w jednym mieszkaniu, to musicie mieć oczy dookoła głowy, bo szczury potrafią (czasem nie wiemy jak) pod wpływem zapachu płci przeciwnej znaleźć wyjście z klatki, a wtedy...kinder-niespodzianki
Czy samiczka o której piszesz to Monkey, o której pisałeś mi w styczniu jak się starałeś o adopcję 2 labinek? jeśli to ona to jak mogła zajść w ciążę w sklepie zoologicznym, skoro jest u Ciebie? |
_________________ moje kochane łapki: pso-lwy
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
majlena
zawsze pozytywnie
|
Wysłany: Śro Kwi 04, 2012 07:39 Re: [Ostrowiec Św.] Oddam szczurki młode :D DS
Zwierzątka: obecnie w sferze marzeń |
|
|
kylu napisał/a: | i parę filmów
matka |
tytuł filmiku: Monki pije mleczko |
_________________ -> B.RAT: miniusie, kreciki, fragles oraz koralikowiec
WWW Ą-Trumpusia, WWW Ąqysia(Dywan), Sanders Flytrap Kärpäsloukku(Pułapka) oraz Dziedzic Morfeusza
Figa, Czarna Magia, Bzdurka, Lulu, Nutka, Choco, Bańka, Limonka, Rurka, Duszyczka, WWW Arbuzia i ...
a także bRATkowe gratki do szczurzej klatki <- tymczasowo nie szyję... proszę czekać na mój powrót do gry. |
|
|
|
|
kylu
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 10:09
|
|
Widzę, że towarzystwo się bawi w detektywów!! Temat powstał po to, żeby zaadoptować maluchy a nie po to żeby pisać o wszystkich szczurkach, które były i które są obecnie!! Bo to, że nazwałem obecną szczurzycę imieniem byłej to faktycznie kwalifikuje mnie na przestępce i muszę się z tego spowiadać całemu światu!! Obecnego samca Homera tez nazwałem tak, jak nazywał się mój pierwszy szczur - może w tej sprawie też zrobicie dochodzenie??!!
Temat dotyczy ADOPCJI!!!!! Chcecie szczurka?? Została jeszcze jedna samiczka, a jak nie to się nie wypowiadać na temat, który Was nie dotyczy!!
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|