|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Pią Maj 04, 2012 17:03 |
[Białystok] Samczyki czekają na dom |
Autor |
Wiadomość |
aqteka
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 11:57 [Białystok] Samczyki czekają na dom
Zwierzątka: szczury |
|
|
Witam, moja czarnulka uratowana z bezdusznego sklepu wydała na świat 13 maluszków i teraz z powodu ograniczonej wielkości klatki szukamy im nowego dobrego domu.
Chłopcy maja już 5 tygodni i są niesamowicie ruchliwi, zdrowi i oswojeni.
Osoby chętne proszę o kontakt 789 245 092
Chłopaki są z Białegostoku!
[ Komentarz dodany przez: AngelsDream: Wto Mar 27, 2012 13:18 ]
Treść ogłoszenia oraz tytuł poprawione. AD
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
Ostatnio zmieniony przez AngelsDream Wto Mar 27, 2012 12:19, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 12:19
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
aqteka, Zdjęcia dodawaj w formie miniaturek, np. z fotosika. Czy chłopcy są oddzieleni już od mamy? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Ebia
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 12:30
|
|
|
aqteka, a co z samiczkami? Zostają u Ciebie? Czy oddzieliłaś już chłopców od dziewczynek? Jeśli nie, to trzeba to jak najszybciej zrobić, jeśli nie chcesz kolejnych ciąż |
Ostatnio zmieniony przez Karena Wto Mar 27, 2012 15:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
furburger
bez kija nie podchodź
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 12:31
|
|
|
Ebia, samiczki mogły się wcale nie urodzić dlatego nie ma nic o nich lub są już oddane |
_________________ Ferdek, Boczek, Paździoch
Alfred [*] Manfred [*] Bolesław [*] Kayomi [*] Księżniczka [*] Perła [*]
Fruburgerwe stadko |
|
|
|
|
aqteka
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 12:40
|
|
witam. tak samiczki zostały mi 2 wiec postanowilam ze zostana u mnie dlatego nie ma o nich wzmianki,.Dziekuje za troske i odpowiadam ze chłopcy sa juz oddzieleni od pozostałych , nie planuje rozmnazania moich dziewczyn:) |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 12:49
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
aqteka, nie dziw się tej ilości pytań, wolimy uczulać na kwestie związane z niekontrolowanym rozmnażaniem Powodzenia w znajdowaniu domków! Może więcej fotek? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
aqteka
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 12:56
|
|
nic nie szkodzi lepiej zapobiegac prawda? postaram sie przedstawic moje dziewczyny w "WASZYCH SZCZURACH" a chłopakow juz niebawem tu:)
|
_________________ Moja Wielka Mała rodzinka:Czarna ,Zosia,Kropka,Pysia,Łata,Fretka |
|
|
|
|
aqteka
|
|
|
|
|
aqteka
|
Wysłany: Śro Mar 28, 2012 11:05
|
|
czy naprawde nie ma nikogo w białymstoku kto kocha szczurki? |
|
|
|
|
olencia_150
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2012 18:38
|
|
|
Ilu facetów jest? Właśnie ostatnio moich 2 odeszło, ostatni ze stada zaraz depresję będzie miał. |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2012 22:01
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
aqteka, a może zrób chłopcom indywidualne sesje zdjęciowe? Opisz ich charakterki. Dobre domki powinny się znaleźć. |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
aneczka
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 14:22
Zwierzątka: Imbir.Whisky i Paszczak:)3 x <:3)~ |
|
|
mam pytanie do założycielki wątku
26 marca na innym forum napisałaś że wszystkie szczurki (samce)trafiły w dobre ręce
dzień później już są znowu do oddania
a dwa dni temu rano na lokalnej stronce białostockiej dałaś ogłoszenie że 2 samiczki szukają domku
te dwie samiczki to te co chciałaś sobie zostawić są do oddania?
do tego samce dalej też? |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 16:11
|
|
|
aneczka napisał/a: | mam pytanie do założycielki wątku
26 marca na innym forum napisałaś że wszystkie szczurki (samce)trafiły w dobre ręce
dzień później już są znowu do oddania
a dwa dni temu rano na lokalnej stronce białostockiej dałaś ogłoszenie że 2 samiczki szukają domku
te dwie samiczki to te co chciałaś sobie zostawić są do oddania?
do tego samce dalej też? | Proszę, żeby aqteka ustosunkowała się do tej wypowiedzi. |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 09:39
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
aqteka
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 16:55
|
|
przepraszam wszystkich za bledne info. juz sie tłumacze osoba ktora zarezerwowała u mnie szczurki okazała sie niegodna zaufania wiec dlatego wyszło takie zamieszanie , ale na szczescie wszyscy chłopcy trafili do dobrych domow a dziewczynki zostały u mnie .takze jeszcze raz przeraszam i ogłoszenie jest nieaktualne. |
_________________ Moja Wielka Mała rodzinka:Czarna ,Zosia,Kropka,Pysia,Łata,Fretka |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|