|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Pią Maj 04, 2012 09:38 |
Kupie szczura Rosyjski niebieski odmiana dumbo |
Autor |
Wiadomość |
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 21:48
|
|
|
Nie ma za co. Życzę powodzenia |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Rastuch
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 22:59
Zwierzątka: Agama brodata, Szczurki, Gekony Toke, Bojownik+krewetki |
|
|
Jest za co.. Kiedys zarejestrowalem sie na jednym forum ktorego nazwy nie podam. Zostalem wysmiany i odrzucony ze niby sie nie znam.. Pojecie w dziedzinie z ktora zwiazane bylo tamto forum mam bo interesuje sie od 16 lat juz to jest polowe swojego zycia. Wy przyjeliscie mnie cieplo i okazaliscie pomoc za co z gory dziekuje wam wszystkim:) |
|
|
|
|
Rastuch
|
Wysłany: Śro Kwi 04, 2012 21:40
Zwierzątka: Agama brodata, Szczurki, Gekony Toke, Bojownik+krewetki |
|
|
Up Up Up kobieta mnie juz meczyc zaczyna:) |
|
|
|
|
majlena
zawsze pozytywnie
|
Wysłany: Śro Kwi 04, 2012 22:41
Zwierzątka: obecnie w sferze marzeń |
|
|
musisz wypytać hodowców, czy planują teraz taką odmianę, jeśli tak to kiedy. wejdź w dział hodowli zarejestrowanych i napisz PW.
napisanie tylko tutaj informacji nie pomoże Ci zbyt wiele.
mnie trochę martwi, żebyś czasem ich nie rozmnażał... |
_________________ -> B.RAT: miniusie, kreciki, fragles oraz koralikowiec
WWW Ą-Trumpusia, WWW Ąqysia(Dywan), Sanders Flytrap Kärpäsloukku(Pułapka) oraz Dziedzic Morfeusza
Figa, Czarna Magia, Bzdurka, Lulu, Nutka, Choco, Bańka, Limonka, Rurka, Duszyczka, WWW Arbuzia i ...
a także bRATkowe gratki do szczurzej klatki <- tymczasowo nie szyję... proszę czekać na mój powrót do gry. |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Śro Kwi 11, 2012 14:10
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Rastuch, zainteresuj się planowanymi miotami u hodowców. |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2012 16:05
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Rastuch, aktualne? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 09:38
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|