Przesunięty przez: Kluska Pią Maj 04, 2012 09:36 |
Przygarne Samice [ Górny Śląsk] |
Autor |
Wiadomość |
froussy
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 17:34 Przygarne Samice [ Górny Śląsk]
Zwierzątka: szczurki |
|
|
Witam, chciałabym przygarnąć młodą samiczke w przedziale wiekowym max do 4 miesięcy, gdyż moja mała ma 2 miesiące i chciałbym by razem dorastały. Narazie jest leczona z wrednego przeziębienia i pozbywam sie u niej pasożytów. 10 kwietnia kupuje klatke i chciałabym już teraz tutaj napisać o adopcje, czy ma ktoś do oddania takową, wole wcześniej napisać niż później szukać na 'speed'. Moja małą dostałam w zoologu za free ponieważ była karmą dla węża i od początku ma jakies problemy zdrowotne jest ciągle leczona, i dlatego teraz chciałabym zaadoptować szczurka z forum by nie martwić sie dzień w dzień że coś z nim jest nie tak, oczywiście moja mała tryska radością jakby nigdy nic, ale już widać że troche jej smutawo bez towarzyszki : ( Ale teraz narazie ma małą klatke, która w sumie w zupelnosci jej wystarcza bo i tak wiekszosc czasu spedza poza nią, lecz na dwie szczurzyce jest za mała, a 10 kwietnia dostane moją wypłate i zamierzam kupić o wiele wiekszą klatke, więc szkoda by moja mała miała byc w niej sama pomieszkiwać. |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 17:39
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
froussy, poszukaj w dziale oddam i popisz na PW. Sądzę, że w ten sposób będzie szybszy odzew niż jakbyś miała czekać. |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
froussy
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 17:45
Zwierzątka: szczurki |
|
|
Własnie szukalam ale nie widze nigdzie po blisku takowej samiczki. Narazie mi az tak bardzo nie zależy, bo musze małą z pasożytów wyleczyć i klatke załatwić tak jak pisałam wyżej to wszystko rozchodzi sie o kwiecień, więc moge poczekać troche na odpowiedź. |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 19:30
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
froussy, ale nie musisz szukać blisko. Transport można zorganizować. Jest sporo szczurów szukających domu. |
|
|
|
|
Frugo
Szczurofanka
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 19:33
Zwierzątka: Tina - Pies <3 , i 2 ogony . |
|
|
A może zobacz na 2 forum ? Tam są młode samiczki z 'wiosennej wpadki' więc spokojnie wyleczysz małą i zakupisz/załatwisz klatkę |
|
|
|
|
szczurkowa_mama
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2012 13:06 Oddam młodą samiczkę
Zwierzątka: szczury |
|
|
Jeśli jest ktoś zainteresowany to prosze o kontakt e-mail: jawa0@o2.pl
Pozdrawiam
Justyna
P. S.
Do oddania mam 2 samiczki i 3 samce |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2012 13:08
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Ogłoś się w dziale oddam szczurkowa_mama. Napisz w jakim wieku są szczurki i czemu chcesz je oddać. I przede wszystkim skąd jesteś |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2012 16:02
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
froussy, aktualne? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 09:36
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|