|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Czw Maj 03, 2012 11:58 |
[Zawiercie, Dąbrowa Górnicza] Sczurzyczka dumbo szuka domu |
Autor |
Wiadomość |
lovecii
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2012 21:45 [Zawiercie, Dąbrowa Górnicza] Sczurzyczka dumbo szuka domu
|
|
|
Witam. Szukam domu dla przemiłej szczurzyczki. Czarno biała.Szczur rasy dumbo, sierść standard. Straszna indywidualistka ale przyjacielska, nie gryzie, lubi kontakt z człowiekiem, wychowywana z innymi zwierzętami. Oddaje bo nie dogaduje się z innymi szczurzyczkami.
gg13165501
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
Ostatnio zmieniony przez smeg Śro Mar 21, 2012 19:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ogoniasta
<:3 )~<:3 )~
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2012 22:03
Zwierzątka: 11 szczuraskowych piękności :) |
|
|
Napisz w jakim szczurzynka jest wieku i skąd jesteś |
W sercu: Meggy [*], Pampuszek [*], Fibi [*], Rossa [*], Vilemo [*], Sasha [*], Celica vel Chunni SunRat's [*], Lexi [*], Seventh Heaven [*], Delicja [*], Izzie [*], Lily [*], Muffinka [*], Foxy Lady [*], Brook [*], Brandy [*], Shandy [*], Lucynka [*], Whisky [*], Bajka [*] Daisy [*], Morelka [*], Impala [*], Tessa [*], Tequila [*], Iliada HS [*], Wydra Serduszko [*], Brie [*], Mary [*] |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2012 22:37
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
lovecii, przypadkiem też nie napisałaś na Morusku ogłoszenia ? |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
lovecii
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 20:24
|
|
|
Witam.Tak ja pisałam na innych portalach. Tu nie chodzi o łączenie. Szczura dostałam od babki miał być u mnie krótki czas, ale z poprzednią właścicielką kontakt się urwał. I tak od kilku miesięcy jest u mnie. Niestety nie mam warunków do trzymania ich wszystkich. Szykam więc dla niej dobrego domu. A problemy w stadzie nie są duże, ale ta szczurka od początku nie pozwalała się ustawiać i są momenty, że jest ostro ..
Szczurka jest wieku około roku. Jest wieeeelką indywidualistką. Jak na szczura w wielkim adhd to bardzo lubi przychodzić do człowieka i się bawić. Niestey nie mam dla nich wszystkich czasu, tyle ile bym chciała.
Ja jestem z okolic Zawiercia, ewentualnie Dąbrowa górnicza, jeśli coś to komuś mówi.
Używaj opcji edytuj zamiast pisać post pod postem. Scaliłam je. Kluska |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Wto Mar 13, 2012 11:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 20:44
|
|
|
Szkoda, że to tak daleko (to ja pisałam e-maile w sprawie adopcji) . |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
naturalhorse
|
Wysłany: Śro Mar 21, 2012 20:20
|
|
|
Ponawiam, może ktoś się zdecyduje? Lub zna kogoś kto chce szczurka. |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Śro Mar 21, 2012 20:38
Zwierzątka: brak |
|
|
naturalhorse, jeśli to takie pilne, może poszukaj dla szczurki Domu Tymczasowego? Taka osoba mogłaby ją u siebie przetrzymać do czasu znalezienia nowego domu na spokojnie, bez konieczności oddawania jej pierwszej lepszej osobie, która się zgłosi. http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=955 - tu masz oferty DT, spróbuj napisać do osób z Twojej okolicy. Ogłoś też dziewczynkę na pozostałych szczurzych forach, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
runa
mniejsze zło.
|
Wysłany: Śro Mar 28, 2012 06:27
Zwierzątka: horda szczurów i innych czterołapów |
|
|
naturalhorse, ja chyba znam.
Pisałam wczoraj do lovecii, transport byłby na święta, teraz tylko czekamy na decyzję. |
|
|
runa
mniejsze zło.
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 18:50
Zwierzątka: horda szczurów i innych czterołapów |
|
|
Chciałam tylko napisać, że właścicielka nie odpisała więcej na moje pytania.
Może ktoś coś wie? |
|
|
Majszczur
kolekcjonerka bubli
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 19:02
Zwierzątka: BPP... 2 kociaste... 7 ciur...wodnych zatrzęsienie... |
|
|
Warszawiaków informuję, że na Święta jadę do Dąbrowy Górniczej, więc transport z DG do stolicy jakby co jest. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o info na pw do czwartku. |
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Śro Kwi 25, 2012 08:17
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
lovecii
|
Wysłany: Śro Maj 02, 2012 18:36
|
|
|
Witam, juz nie aktualne. Szczurcia znalazła dom u jednej z naszych forumowiczek. Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|