Przesunięty przez: Kluska Czw Cze 14, 2012 15:14 |
ZNALEZIONE W WINDZIE!!! |
Autor |
Wiadomość |
Kasik
Firestarter
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 13:24
|
|
|
A czy może przypadkiem są panowie czarny i agouti? |
|
|
|
|
Lenica
:* <:3)~
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 19:36
Zwierzątka: psiunię i <:3)~ x13 |
|
|
Cześćdziewczyny wróciłam od weta - maluszki są zdrowe, prawidłowo się rozwijają i mają ok 2 miesiecy, więc w sumie nie takie maluszki Dostałam od weta pochwałę, że ogony bardzo grzeczne, bo szczerze mówiąc myślałam, że będę je razem z wetem ganiać po stole a one bardzo grzecznie siedziały dały się zbadać i pogłaskać Jeśli chodzi o dowóz na odległość to ja rok temu więłam pod opiekę panów z wawy, którzy przyjechali do mnie kulturalnie pksem
Kasiku w odpowiedzi na Twoje pytanie : panowie są czarni, berkshire i kapturki |
_________________ Kaczka w oczach ślepego i głuchego cesarza może być słowikiem.
|
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 20:10
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Lenica, skoro maluszki mają ok. 2 miesięcy to czy wet badał dziewczynki pod kątem ewentualnego zaciążenia? Bo rozumiem, że w windzie były razem z chłopakami, tak? |
|
|
|
|
Lenica
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 20:14
|
|
Tak tak, żadna dziewczynka nie jest w ciąży |
_________________ Kaczka w oczach ślepego i głuchego cesarza może być słowikiem.
|
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 20:20
|
|
Lenica, zweryfikujcie to jeszcze za tydzień, półtora. Żeby nie było tak jak z Wuszką, która obecnie jest u mnie - wet też wykluczył ciążę, ale niestety badał ją w pierwszych dniach ciąży - i nie było możliwe jej wykrycie U mnie na szczęście to jedna dziewczynka, u Ciebie jest ich więcej, więc problem może być większy.
Trzymam kciuki, żeby oczywiście nie było żadnych niespodzianek |
|
|
|
|
Lenica
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 20:26
|
|
Dzięki za radę bo nie pomyślałam, że faktycznie mogła zaistnieć taka sytuacja Kurcze mam nadzieję, że jednak jest jak mówił wet. Swoją drogą powodzenia z Twoją szczurzynką |
|
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 20:37
|
|
Lenica, też mi to do głowy nie przyszło. Człowiek całe życie się uczy... niestety. Chociaż to niewiele by to zmieniło - aborcja nie wchodziła w grę, bo mała karmiła poprzedni miot. Choć gdyby nie było niespodzianki można by się mentalnie przygotować i uśpić drugi miot... A tak to było pełne zaskoczenie i pośpiech. Ale było nie było, czasu nie wrócimy.
Trzymam kciuki za maluchy! |
|
|
|
|
Lenica
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2012 20:54
|
|
Witam wszystkich czekających na zdjęcia maluchów i chciałam Was bardzo przeprosić, ale dopiero wróciłam z uczelni i padam. Wczoraj było podobnie dlatego nie zdążyłam opisać i zrobić zdjęć wszystkim maluchom. Jutro dokończę i wstawię z opisami bo dziś już myślę tylko o kąpieli i łóżku Jeszcze raz przepraszam i do jutra |
|
|
|
|
|
Kelpie
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 21:51
Zwierzątka: Synek & 2 ogonki: Fred i Floyd |
|
|
Jest już jutro, czekamy! (chociaż żeby móc podziwiać ) |
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
Kasia_89
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2012 20:30
Zwierzątka: Bez szczurełków, został pieseł... |
|
|
Mogę wziąć na DT dwa samce
Z czego jeden może nawet na DS. Jak są pytanka to walić śmiało. |
_________________ Kimiś moje słonko [*] Ramenek mój Skarb [*], Sake [*]... the end. |
|
|
|
|
Lenica
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 07:55
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych przepraszam, że tak nagle zamilkłam, ale niespodziewanie zmarła bliska mi osoba i sami rozumiecie. Zdjęcia mam zrobione jak wrócę z pracy wstawię fotki. |
|
Ostatnio zmieniony przez Karena Wto Mar 27, 2012 15:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
natkapatka
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 08:03
Zwierzątka: Szczurki i pies |
|
|
Lenica,
Co tam ze szczurkami? |
|
|
|
|
Lux
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 19:40
Zwierzątka: stado szczurów :> |
|
|
Lenica, możliwe, że ja bym była chętna. Szczurki są cuuudne, czekamy na zdjęcia
No i trzymaj się, oczywiście. |
|
|
|
|
Lenica
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 20:30
|
|
5. Szczurka Paseczek odważna, szybka i lubi wychodzić z klatki.
4. Mateczka uwielbia zwiewać z klatki, czasem bywa złośnicą.
3. Cioteczka (tak mi się wydaje) najmniej odważna lubi jeść
2. Czarnula dość ruchliwa, nie jest jednak taka odważna jak poprzedniczka
1. Szczurka "Kuleczka" nie boi się rąk, jest ciekawa świata poza klatką, ruchliwa
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
|
|
|
|
|
|