|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: AngelsDream Pią Lis 09, 2012 15:13 |
Wybory MT - komentarze, pytania. |
Autor |
Wiadomość |
EpKee
Forever Alone ...
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 22:12 Wybory MT - komentarze, pytania.
Zwierzątka: rodzice, pies |
|
|
Jak w temacie, ten temat jest od komentowania, pytań itp.
Tamten niech zostanie czysto do głosowania.
Jak pisałem - komentarze z tamtego będą usuwane, nie przenoszone. |
_________________ Duże E i jego mały Elementarz.
|
|
|
|
|
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 22:41
|
|
|
EpKee, okej, 4 osoby same z siebie odeszły, a ankieta oceniająca będzie? Znaczy, już oczywiście nie tych, których nie ma, ale Was? |
_________________ Bywam na forum, nie jestem. Szybki kontakt tylko telefonicznie (numer u moderacji) |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 00:27
|
|
|
czy w temacie z wyborami mamy pisać tylko nowe osoby, czy możemy także podać kogoś kto już w mt jest, a uważamy, że nadal powinien tam być? |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Sorgen
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 14:11
|
|
|
Eee no to lipa bo myślałam że to mają być nowe osoby tylko wpisywane a że dotychczasowi modzi zostają aż do wyników ankiety jeśli taka będzie. |
_________________ "Zawsze bądź sobą.
Chyba, że możesz być Batmanem.
Wtedy bądź Batmanem." |
|
|
|
|
furburger
bez kija nie podchodź
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 14:23
|
|
|
Sorgen napisał/a: | Eee no to lipa bo myślałam że to mają być nowe osoby tylko wpisywane a że dotychczasowi modzi zostają aż do wyników ankiety jeśli taka będzie. |
też tak myślałam |
_________________ Ferdek, Boczek, Paździoch
Alfred [*] Manfred [*] Bolesław [*] Kayomi [*] Księżniczka [*] Perła [*]
Fruburgerwe stadko |
|
|
|
|
tgategav
pif paf =]
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 17:49
Zwierzątka: piesek :) |
|
|
furburger napisał/a: | Sorgen napisał/a: | Eee no to lipa bo myślałam że to mają być nowe osoby tylko wpisywane a że dotychczasowi modzi zostają aż do wyników ankiety jeśli taka będzie. |
też tak myślałam :| |
Jak Epkee wróci to pomyślimy, bo akurat chyba ta dwójka daje rade :)
Osoby, które potwierdziły chęć bycia w MT będe dopisywał do pierwszego postu w temacie z kandydaturami |
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 17:54
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Off-Topic: | Jestem nienormalna |
|
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 18:26
|
|
|
Layla, ja osobiście Cię za to uwielbiam
[ Dodano: Sob Mar 03, 2012 18:30 ]
tgategav napisał/a: | Jak Epkee wróci to pomyślimy, bo akurat chyba ta dwójka daje rade | ja się zapytałam, bo początkowo była mowa o całkowitym "wyzerowaniu" mt i wyborach od nowa, a że ktoś forum musi zarządzać nawet w czasie wyborów to zrozumiałam, że ich kandydatury też można zgłaszać do nowego mt. |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 20:17
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
Wiking zostaje, tak? |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
tgategav
pif paf =]
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 21:20
Zwierzątka: piesek :) |
|
|
Oli napisał/a: | ja się zapytałam, bo początkowo była mowa o całkowitym "wyzerowaniu" mt i wyborach od nowa, a że ktoś forum musi zarządzać nawet w czasie wyborów to zrozumiałam, że ich kandydatury też można zgłaszać do nowego mt. |
Tak, była mowa. Patrząc na to co się stało - 4 osoby zrezgnowały, a 2 są pozytywnie oceniane i nadal proponowane do MT, machnie się ankiete co z nimi zrobić. Ja bym z chęcią i Karene i Kluske zatrzymał ( o ile one sie zgodzą ), bo naprawdę dobrze im idzie.
edit: to ja jeszcze troche się poprodukuje.
Na początku miała zostać zmieniona całość (bo nowi sobie nie radzili, a starzy cośtam cośtam). Na chwile obecną wygląda to tak, że nowi sobie radzą doskonale, a starzy sami odeszli, więc po częsci jest osiągnięty zamierzony efekt. |
Ostatnio zmieniony przez tgategav Sob Mar 03, 2012 21:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 21:22
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
Jesli zmieni mialby się cały skład, to jstem jak najbardziej za tym aby Kluska i EpKee zostali i chętnię zobaczę w MT Laylę i Nakashę |
|
|
|
Kasik
Firestarter
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 21:25
|
|
|
tgategav napisał/a: | ak, była mowa. Patrząc na to co się stało - 4 osoby zrezgnowały, a 2 są pozytywnie oceniane i nadal proponowane do MT, machnie się ankiete co z nimi zrobić. Ja bym z chęcią i Karene i Kluske zatrzymał ( o ile one sie zgodzą ), bo naprawdę dobrze im idzie. |
Ja myślę, że nawet, GDYBY ankieta wyszła na nie (w co wątpię), to i tak ogromnie ryzykowne byłoby przecież wyzerowanie MT, bo same "świeżynki" nie dałyby po prostu rady. Więc ankieta jak najbardziej tak, ale od razu zerowanie - stanowczo nie. |
|
|
|
|
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 22:25
|
|
|
No dobra, to ja jeszcze pomyślę, bo 4 osoby to mało Chciałabym wypisać więcej, bo wiem, że kilka jest raczej niechętnych, a nie chcę być bez głosu "ważnego"... Szkoda, że ograniczenie ilościowe, konieczne jest? |
_________________ Bywam na forum, nie jestem. Szybki kontakt tylko telefonicznie (numer u moderacji) |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 11:15
|
|
|
Cytat: | Ja bym z chęcią i Karene i Kluske zatrzymał ( o ile one sie zgodzą ) |
Możecie na mnie liczyć |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|