|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Nie Cze 23, 2013 10:05 |
URATOWANE PRZED UTOPIENIEM SZCZENIAKI!!! SZUKAMY DOMU!!! |
Autor |
Wiadomość |
heniok
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 07:34
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
vedzion, strasznie mi przykro
Kciukam z całych sił za Vinio żeby się wylizał |
|
|
Bel
Rockabilly
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 08:50
Zwierzątka: Szeregowy Pierdolot,Alpha i 3 smoki |
|
|
osz kurczę... Viniu trzymaj się chłopie |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 09:54
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Jak ja nienawidzę kleszczy
Winiu, trzymam mocno za Ciebie |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
magnes
na lodówkę
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 01:01
|
|
|
Aktualne? |
_________________ ze mną: :3 ) Bolek, =^..^= Totoro(??.06.2011)
na zawsze w Franek (??.06.2008-09.02.2009), Zdzisio (??.11.2007-21.05.2009), Drakuś Ratteria Rataty (28.03.2008-14.02.2010), Dino Happy Feet (18.04.2009-01.04.2010),
Qremkline Qundelek Anahata (03.06.2010- 11.07.2010) Zenek (??.01.2009-17.07.2010), księżniczka Mrimblanka(??.03.2010-25.01.2012), Hěmiómil Beris(23.08.2010-05.02.2013) Qiỹlilóoy Anahata(03.06.2010), |
|
|
|
|
vedzion
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 11:33
Zwierzątka: Vinio Wilk, Kocia Lusia, Kitka , Mikuś oraz 9 ogonków. |
|
|
Nadal tak. Chociaż udało mi się niedawno oddać jedną sunię. Aktualnie do adopcji pozostały trzy psy: Blinio, Black i Cookie. Mają w tej chwili rok i prawie trzy miesiące. Są zdrowe, piękne i kochane. Cały czas szukam dla nich domu.
Do tego jeszcze pomagam koleżance znaleźć dom dla suni, którą adoptowała ze schroniska, ale niestety sunia strasznie dręczy jej koty i mąż koleżanki chce oddać sunię z powrotem do schroniska. Szukamy dla suni domu. Sunia jest średniej wielkości, krótkowłosa, rudo biała. Śliczna. Uwielbia ludzi i inne psy, niestety kotów nie. |
_________________ Vinio, Lusia, Kitka, Kocia Mama i Mikuś, Aza, Cezar, Mycha, Blinio, Blanio, Cookie oraz synkowie Elmika : Frodo, Frotek, Fryderyk, Filuś i Feluś a także Gucio, Iktorn i Ildefix - najsłodsze Szczuraski pod słońcem.
Elsik (przesłodki Kiwanio), Elfik, El Diablo (Mój Dziabunio) i Elmik Szelmik oraz Franio - Kiwaczek w rozmiarze 5XL- za Tęczowym Mostem na zielonej łące i na zawsze w moim sercu.
|
|
|
|
|
vedzion
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 11:33
|
|
Oto sunia, która szuka domu
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
_________________ Vinio, Lusia, Kitka, Kocia Mama i Mikuś, Aza, Cezar, Mycha, Blinio, Blanio, Cookie oraz synkowie Elmika : Frodo, Frotek, Fryderyk, Filuś i Feluś a także Gucio, Iktorn i Ildefix - najsłodsze Szczuraski pod słońcem.
Elsik (przesłodki Kiwanio), Elfik, El Diablo (Mój Dziabunio) i Elmik Szelmik oraz Franio - Kiwaczek w rozmiarze 5XL- za Tęczowym Mostem na zielonej łące i na zawsze w moim sercu.
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2012 15:52
|
|
|
vedzion temat aktualny?
Mam nadzieję, że sunia znalazła wspaniały domek |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Bel
Rockabilly
|
Wysłany: Śro Lut 22, 2012 19:23
Zwierzątka: Szeregowy Pierdolot,Alpha i 3 smoki |
|
|
z tego co wiem, nadal aktualne... |
|
|
|
|
vedzion
|
Wysłany: Śro Lut 22, 2012 23:36
|
|
Hej,
Nadal aktualne. Do oddania trzy psiaki. Piękne jak marzenie. Dodam zdjęcia, jak naładuje mi się bateria w laptopie.
Sunia niestety trafiła do schroniska. Moje psiaki cały czas czekają. |
|
|
|
|
|
Kelpie
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 22:21
Zwierzątka: Synek & 2 ogonki: Fred i Floyd |
|
|
Ponieważ nie mam możliwości wziąć psiaka (nadal męczę się na garnuszku u rodziców ), powiem tylko tyle: JESTEŚ NIESAMOWITA!!!!! Masz wielkie serce i ogromną siłę! Wielu już dawno by się poddało. Brawo! |
|
|
vedzion
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 21:50
|
|
Dziekuje za mile slowa. i przepraszam za brak zdjec i polskich znakow. wczoraj wrocilam ze szpitala, gdzie trafilam w piatek i jestem juz po operacji. moj slodki Vinio malamucik rzucil sie na Cezarka a moja dlon znalazla sie miedzy nimi. Wilcza paszcza - przypadkiem zmiazdzyla mi trzy kosci srodrecza i wbila kly prawie na wylot w dlon i troche poszamotala. jak sie psiak kapnal ze chapnal mnie a nie psiego przeciwnika prawie zapadl sie ze wstydu pod ziemie. nie bylo mnie tydzien, bo zgruchotane kosci trzeba bylo zespolic chirurgicznie przy uzyciu drutow ktore wystaja mi ze skory. inaczej sie nie dalo. teraz jestem troche niepelnosprawna i przez kolejne 6 - 8 tygodni tak bedzie, potem rehabilitacja. zaczynam nie wyrabiac. naprawde potrzebuje pomocy w znalezieniu domow dla psiakow, bo teraz jest mi jeszcze trudniej. mam teraz sprawna tylko jedna reke, wiele zwyklych czynnosci sprawia mi trudnosc, a psow nadal jest osiem,nadal trzeba im gotowac, i nadal robic wszystko to, co robilam majac dwie zdrowe rece. |
|
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 14:20
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Podrzucam, pamiętajcie o tych psiakach! |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 14:36
|
|
Miałby ktoś pomysł, jak odciążyć vedziona?
Psa wziąć nie mogę.
Ale może dałoby się zorganizować jakąś akcję? |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 14:38
|
|
|
na pewno przydałyby się zdjęcia i to każdego psa osobno, plus opisy charakteru. wtedy można utworzyć np. wydarzenie na fb |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 14:43
|
|
vedzion, dacie radę zrobić im ładne fotki?
Czy szukać kogoś z wielkim talentem i dobrym aparatem, np. Babyduck albo Bel? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|