|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Wto Kwi 03, 2012 08:49 |
Cudowne 9 maluszkow do oddania [szczecin] |
Autor |
Wiadomość |
smeg
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 15:08
Zwierzątka: brak |
|
|
Dla takich maluszków maksymalne odstępy między prętami to moim zdaniem 14 mm Za kilka tygodni ew. 16 mm. Z króliczej raczej na pewno wyjdą, bo te klatki mają ok. 2 cm odstępu. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
amenarhi
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 17:55
|
|
|
Ja bym reflektowała na dwóch chłopaków. Jak są jeszcze "zapisy":)
Urzekł mnie Pan nr sześć i jakiś braciszek dla niego;) A można przyjść osobiście i "wybrać"? Bo może któryś z nich sam mnie wybierze...;)
sherlocked, ja miałam poświnkową klatkę, ale one chyba są identyczne jak królicze (kto w ogóle decyduje jaka jest świnkowa a jaka królicza...? ) i moje szczurasy wychodziły sobie z niej swobodnie, jak były małe. Fakt, że były cicho jak przysłowiowe myszki sprawił, że dopiero po tygodniu się zorientowałam, jakie są cwane...;) |
|
|
|
|
chomi3
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 18:34
Zwierzątka: Sczurki kochane :) |
|
|
hejho
co do klatki, sam mam krolicza klatke dla moich doroslakow, ale dla malenstw lepiej skolowac cos ekstra (siatka, albo mala klatka, polecam napisac na FB kto ma do oddania klatke ze znajomych, i zaraz sama sie znajdzie ) na czas dorastania
co do samej wizyty - zapraszam tak strasznie serdecznie ze bardziej sie nie da
didko - bedzie Twoj |
|
|
|
|
Noxa
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 22:37
Zwierzątka: Pięć szczuropaskudów |
|
|
chomi3, a mnie też zapraszasz?
Ciągnie mnie do pana nr 2 strasznie- ale do pana nr 4 również Chciałabym ich "pomacać" i zobaczyć który bardziej odwzajemni moja fascynację. W sumie to panowie są już do odbioru?
(i tyle z planów niedoszczurzania się więcej ) |
_________________ Moje Tuptaki zapraszają (;
ze mną: Kłapouszek, Villemo, Dolg, Jaskier, Łizel i Wacław Nostromo de Pip
za TM biegają: Zgryzek, Dejmon, Kangurek, Miki, Virion, Kamyk, Blum, Hachiko vel Haczyk, Gizmonek, Tygrysek oraz Placek |
|
|
|
|
Vaco
phage the Chihuahua
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 22:43
|
|
|
Off-Topic: | Noxa,hehehehe |
|
|
|
Noxa
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 22:48
|
|
Vaco, a idź mi ty zła duszo! Twoja to wina I przesłodkiej mordki pana nr 2 w sumie |
za TM biegają: Zgryzek, Dejmon, Kangurek, Miki, Virion, Kamyk, Blum, Hachiko vel Haczyk, Gizmonek, Tygrysek oraz Placek |
|
|
|
|
amenarhi
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 19:39
|
|
|
chomi3, a kiedy malce będą do wzięcia? Tzn, kiedy można zrobić nalot?:D |
|
|
|
|
Vaco
phage the Chihuahua
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 19:41
|
|
|
ja jeszcze napiszę że najprawdopodobniej pod koniec miesiąca będę jechać ze Szczecina do Poznania i mogłabym podwieźć, gdyby była taka potrzeba |
|
|
sherlocked
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 20:12
Zwierzątka: ogonów 6: psi, 3 mysze i 2 szczurkowe :) |
|
|
no właśnie cierpliwość... z tym, że nie mogę znaleźć siatki metalowej czy coś, tylko plastikowe są, więc mam lęk przed tym, że mogą zjeść i się podtruć |
|
|
|
|
Noxa
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 20:25
|
|
To ja jeszcze dopiszę się do Vaco że mniej więcej w połowie miesiąca będzie również trasa Szczecin-Wrocław - też można by podrzucić jakiegoś brzdąca (; |
|
|
|
|
sherlocked
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 22:24
|
|
amenarhi, mówię o króliczej, bo mieszkał w niej królik, ale faktycznie są identyczne
mam jeszcze 2 "pochomikowe", także z tym by problemu nie było, chodzi mi konkretnie o to, czy dorosłe szczurzyny z takiej wyjdą |
|
|
|
|
didko
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 13:35
Zwierzątka: 3 szczurki i kota |
|
|
szczecin wrocław jest bardzo za bo stamtąd jestem |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Pon Mar 05, 2012 20:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
dagmarka
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 06:33
|
|
|
Witam, jestem zainteresowana adopcją malutkiego "pana" szczurka, mam od niedawna jednego szczurka, ale jest mu bardzo smutno więc koniecznie muszę adoptować mu kolegę, szczurki zamieszkają w dużej piętrowej klatce po fretkach. Maluchy będą codziennie biegały po bezpiecznym pokoju ok 2 godzin, może więcej, i jeżeli chodzi o ostatnie pytanie to nie mam ani pająka ani węża tylko kota i psa - ale bardzo przyjaźnie nastawione do innych zwierząt. Czekam na odpowiedz i pozdrawiam |
|
|
|
|
amenarhi
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 20:54
|
|
|
No, trzy maluchy są już u mnie:P chomi3, daj maila, to napstrykam fotek;) |
|
|
|
|
sherlocked
|
Wysłany: Wto Mar 06, 2012 20:39
|
|
chomi3, kontaktuj się, bo mi tęskno do szczurzynek |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|