|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Nie Paź 13, 2013 19:46 |
miot kontrolny AMIGURUMI |
Autor |
Wiadomość |
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 14:11
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Hanami napisał/a: | wu, na jak to, które? No VII po prostu | Hanami, ale 5 od tyłu czy od przodu
kefija,maluchy już u mnie!! są cudowne. Najlepsiejsza jest fuzziczka i białobrzuszek, ale składam zażalenie, czemu blazedzik nie ma czerwonych oczu |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Hanami
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 14:20
Zwierzątka: ... Kawunia, Ukkinia, Lavinia, Totunia |
|
|
Wunia, no! Po prostu VII A Twojemu blazedzikowi mogę kupić czerwone guziczki do przyszycia w miejsce czerwonych ślepek. Chcesz? Ładne kupię, oczkowe-szczurkowe. |
_________________ 449955886677 |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 14:52
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Hanami napisał/a: | A Twojemu blazedzikowi mogę kupić czerwone guziczki do przyszycia w miejsce czerwonych ślepek. Chcesz? Ładne kupię, oczkowe-szczurkowe. | hm wiesz, nie wiem czy ja już mówiłam, ale uzależnienie od kolekcjonowania czerwonych oczek sięga u mnie obecnie zenitu. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Hanami
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 17:16
|
|
wuwuna Rozumiem, że dokupić te ślepka. Tylko podaj wzrost malucha, żeby dopasować wielkością. Inaczej ludzie będą mogli myśleć np., że cierpi na Basedowa gdyby były zbyt duże. |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
kefija
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 03:15
Zwierzątka: pies i kot:)) |
|
|
wuwuna, przegapiłam niedoczytałam proszę o wybaczenie
mmarcioszka, mam nadzieję że poczta nie wycięła jakiegoś psikusa....daj znać jeśli jutro nie dotrze |
|
|
|
|
Nisia
ofiara losu
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 10:16
Zwierzątka: ogony |
|
|
A czy można by poprosić o szczurka czarnego, z małym irishkiem na klatce piersiowej, białymi skarpetkami, białym noskiem i czarno-białymi wibrysami (niektóre czarne, niektóre białe)? Oczka czarne, uszka standard.
Mojemu ikeowemu stadku przydałby się nowy kompan.... |
_________________ Wśród Aniołków: Henia, Fatka, Alif Matsura, Hela, Lola, Beba, Iskierka, Šamsi, Tomiś, Calypso, Tamarka, Morelka, Szpulka, Śliwka, Ahirka i Zdenka |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 13:21
|
|
|
Miałam się odezwać i znowu zapomniałam, proszę o wybaczenie
W następnym tygodniu na 100% odbiorę ogonka! |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 14:36
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
kefija, listonosz własnie przyniosł mi szczurka Dziękuję i również uważam, że to już nie jest miot kontrolny |
|
|
|
Hanami
|
Wysłany: Sob Lut 25, 2012 10:34
|
|
Kefija, a widzisz? Nie ja jedna jestem tego zdania. Zgłaszaj do SHSRP hodowlę AMIGURUMI na pełnych prawach. Argument? Daję Ci najmocniejszy: najbezpieczniejszy miot, w którym raczej nie ma szans na inbred, bo włóczka z włóczką niespokrewnione. |
|
|
|
|
Asica21
Lekko zaczarowana ;P
|
Wysłany: Sob Lut 25, 2012 11:19
Zwierzątka: Szczurki |
|
|
a il te cuda kosztują? |
_________________ Ze mną: Na zawsze wszystki moje myszki.
Po tamtej stronie: Pchełka [*]- tęsknie i przepraszam. Perełka [*], Zuzia [*], Kluseczka [*], Omisia labisia [*], słodka Beza [*], Fuzia kolanko, Pani gąbka [*], Purchawka [*] Jacuś labik placuszek wielki [*], Jagódka [*], Wiśnióweczka [*], Ełrusia [*], Quleczka [*].
|
|
|
|
|
kefija
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2012 23:06
|
|
Azi?????
|
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2012 23:20
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
kefija, piękne blutki. A ja sobie własnie siedzę ze swoimi pannami i BESem by Amigurami i dochodzę do wniosku że chyba mam już jedno połączone stado, bo szczur od Ciebie jest bardzo grzeczny i uległy |
|
|
|
pszczoła
uczulona na hipokryzję
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2012 23:38
|
|
|
o nie.... kefija, a byłabyś w stanie zrobić dla mnie blazeda??? |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
|
|
|
|
|
kefija
|
Wysłany: Śro Lut 29, 2012 00:36
|
|
kochani bardzo się cieszę z pochwał notuję sobie wszystkie Wasze życzenia ale proszę o cierpliwość...mam ostatnio sporo pracy i ogonki powstają wolniej...
Nisia, życzenie zanotowane, jak zrobię wkleję zdjęcie do akceptacji
pszczółka, chętnie ale tak jak wyżej
Asica21, 30 zł.
Kluska123, mały tęskni
Hanami, zanim się zwrócę do SHSRP , ogarnę moją wiedzę o odmianach |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|