Przesunięty przez: mmarcioszka Czw Paź 10, 2013 16:43 |
[Wrocław] 8-miesięczny samczyk pilnie szuka DS |
Autor |
Wiadomość |
CzarnoBiala
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 19:11 [Wrocław] 8-miesięczny samczyk pilnie szuka DS
|
|
|
Witam.
Mam do oddania (tylko w dobre rece!!) szczurka- Fado;).
Jest to samczyk, kapturkowy, czarno -biały o prześlicznym pyszczku.
Mimo wielkiej chęci niestety nie mogę go zatrzymać u siebie.
Jest bardzo spokojny, nie gryzie, straszny z niego pieszczoch
Jeżeli jest ktos chętny,kto mógłby go adoptować i zapewnić mu dobre warunki, proszę o kontkat - gg 36180505
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
Ostatnio zmieniony przez Kluska Wto Lut 07, 2012 19:36, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 19:14
|
|
|
Wstaw zdjęcia chłopczyka |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Wto Lut 07, 2012 19:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 19:21
|
|
|
Kluska123, zmień tytuł tematu na jakiś bardziej konkretny niż "PILNE!! Wrocław.".
I ważne - w jakim wieku jest szczur? |
_________________ Bywam na forum, nie jestem. Szybki kontakt tylko telefonicznie (numer u moderacji) |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
bazyl
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 20:29
|
|
|
He,he to juz druga osoba,ktorej ogloszenie zauwazylem na Gumtree w ciagu 2 tygodni i przekierowalem tutaj:).Ja czekam na 2 samiczki,wiec go nie moge wziac,ale kibicuje adopcji:) |
_________________ "Jest w tym jakiś ponury symbol,że człowiek rozumny,właśnie z drewna,a nie z plastiku produkuje trumny...".Dezerter
|
|
|
|
|
bazyl
|
Wysłany: Czw Lut 09, 2012 15:59
|
|
|
Kamila,czy cos sie ruszylo z adopcja?Bo od wtorku nie ma zadnego info.Ludziska,bierzcie chlopaka,jest slodki:) |
_________________ "Jest w tym jakiś ponury symbol,że człowiek rozumny,właśnie z drewna,a nie z plastiku produkuje trumny...".Dezerter
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2012 13:50
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2012 15:51
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
|
|
|
|
|