|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Pią Kwi 12, 2013 11:48 |
[Trójmiasto/cała Polska] Pilnie potrzebne DT dla szczurów! |
Autor |
Wiadomość |
smeg
|
Wysłany: Sob Gru 03, 2011 16:17
Zwierzątka: brak |
|
|
Właśnie jadę ze szczurkami pociągiem jest dużo samców ok. 2-miesięcznych, jedna samica 2-miesięczna, jedna samica 1,5 roczna - matka pięciu miotów! Nadal karmi ostatni z nich, czyli 4-tygodniowe szczurki, których płci jeszcze nie sprawdzałam, jest ich osiem.
Wszystkie szczurki to husky. Ojciec miotów został u właścicielki, namówiłam ją na zostawienie też jednego ze starszych synów. Warunki niestety pozostawiają wiele do życzenia - małe akwarium, trociny, megan i zero wybiegów, chyba że akurat szczury uciekną. Ale bardzo chciała zostawić tego samca, więc chyba lepiej, żeby w tym wszystkim miał chociaż towarzystwo.
Szczurki wyglądają na zdrowe, nie widzę swierzba, nie kichają. Mamusia ma trochę nastroszone futerko.
Właśnie umawiam się z osobami, które zadeklarowały się na DT. Jeśli ktoś jeszcze może pomóc, to będę wdzięczna za szybki odzew. Jakuszewa powiedziała, że weźmie całą nadwyżkę do siebie, ale nie chcę jej zbytnio obciązac. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Sob Gru 03, 2011 22:35
|
|
Jak na razie z 8 samców 2-miesięcznych:
- 3 są na DT u Alex1
- 2 są na DT u Larany
- 1 jest na DT u Oksymoron i jedzie na DS do OneLastRat
- 2 są u mnie, ale jutro je komuś wcisnę
Samiczka 2-miesięczna:
- jest u mnie, jutro idzie do DS do pani z Gdańska, razem z jedną z moich labinek
Mamusia i 8 dzieciaków:
- wszystkie u mnie, jeszcze nie sprawdziłam płci
Do tego przy okazji odebrałam 3 dorosłe samce od menthal, bo potrzebowała dla nich domu:
- 3 są na DT u Oksymoron i jadą na DS do OneLastRat |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Aleks1
samotna w tłumie
|
Wysłany: Sob Gru 03, 2011 23:15
Zwierzątka: 2 kociaki i 2 psiaki |
|
|
smeg napisał/a: | 3 są na DT u Alex1 |
Cała trójka siedzi w jednej klatce z młodziakami
Przeżyłam szok ponieważ łączenie trwało parę minut |
_________________ 2 kociaki : kizia i pirat
2 psiaki : szelma i zbój |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 22:32
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 22:49
|
|
Nieaktualne Większość jest w nowych domach, a reszta ma pozakładane tematy adopcyjne. |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|