|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Czw Paź 10, 2013 16:41 |
Trójka małych słodziaków Szczecin |
Autor |
Wiadomość |
Quba98
|
Wysłany: Sob Lut 04, 2012 22:28 Trójka małych słodziaków Szczecin
|
|
|
Mam do oddania trzy szczurki czarne samczyka i samiczke i jeszcze beżowa samiczka jutro dam zdjęcie bo dziś już nie, ale mam stare jak miały 18 dni(teraz mają 5 tygodni)Dobrze by było jakby zainteresowani napisali do jutra do 14.00 bo wtedy jade z Choszczna do Szczecina na tydzień i ewentualnie bym je wzia no to na tyle a fotki
|
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Sob Lut 04, 2012 22:37
Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami... |
|
|
Quba98, a czy Ty je trzymasz razem...? To znaczy samce i samice? |
_________________ think big, start small |
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 07:07
|
|
|
Beżowa samiczka i czarna lalunia dlaczego tak daleko? |
_________________ moje kochane łapki: pso-lwy
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
Quba98
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 11:38
|
|
|
No iestety tak bywa |
|
|
|
|
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 11:50
|
|
|
Quba98, odpowiedz na pytanie: czy trzymasz szczury obu płci razem?
Jeżdżę na trasie Szczecin - Poznań, najbliższy termin to prawdopodobnie sobota, mogę je zabrać, jeśli znajdą dom. |
_________________ Bywam na forum, nie jestem. Szybki kontakt tylko telefonicznie (numer u moderacji) |
|
|
|
|
ol.
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 12:10
|
|
|
z tego co wiem dziś maluchy sa rozdzielane, samczyki pojadą do mnie, z czego jeden na DT, no chyba że przez najbliższy tydzień znajdzie dom
Wampiwor jaką trasą jedziesz do Poznania - nie zahaczasz przypadkiem o Chodzież, Piłę ?
a jeśli nie to o której w sobotę byłabyś w Poznaniu ?
i może nubijka jeszcze się zdecyduje na dziewczynki, z Poznania do Warszawy o transport już nietrudno |
|
|
|
|
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 12:30
|
|
|
ol., nie zahaczam, ale do Chodzieży (ew. z Chodzieży, ale to jutro/pojutrze) mogę spróbować zorganizować transport, jeśli naprawdę trzeba będzie. Najlepiej za koszt biletu wtedy, bo to nie ja jeżdżę na tej trasie.
W sobotę raczej wieczorem, ale w Poznaniu spokojnie mogę jedną noc przetrzymać szczurki u siebie, ewentualnie wysłać je konduktorką w niedzielę |
_________________ Bywam na forum, nie jestem. Szybki kontakt tylko telefonicznie (numer u moderacji) |
|
|
|
|
ol.
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 12:37
|
|
|
Wampiwor PW, żeby nie śmiecić w wątku |
|
|
|
|
Noxa
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 17:04
Zwierzątka: Pięć szczuropaskudów |
|
|
dzieciaki niedługo będą u mnie, chłopcy zostaną na DT do czasu transportu do ol.
(Zastanawiam się czynie jeden nie zostanie na DS w sumie, ale ciii )
Dziewczyny pójdą na DT do greenfeak.
wiec jak ktoś zainteresowany to zgłaszać się do nas (; |
_________________ Moje Tuptaki zapraszają (;
ze mną: Kłapouszek, Villemo, Dolg, Jaskier, Łizel i Wacław Nostromo de Pip
za TM biegają: Zgryzek, Dejmon, Kangurek, Miki, Virion, Kamyk, Blum, Hachiko vel Haczyk, Gizmonek, Tygrysek oraz Placek |
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 17:10
|
|
|
dobra, poproszę zdjęcia beżynki i czarnulek...no i w ogóle ile jest babeczek? cały czas myślę- (ale nie obiecuję) rozum, czy serce ...:/ |
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
Noxa
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 17:21
Zwierzątka: Pięć szczuropaskudów |
|
|
2, któraś z bezowych (nie mam pojęcia która) i czarna. przynajmniej taka była mowa wcześniej, bo 2 miały zostać z matka. Jak tylko greenfreak do mnie dotrze (bo właśnie pojechała po maluchy) to wszystkie przejda przegląd i będą obfociane (; |
_________________ Moje Tuptaki zapraszają (;
ze mną: Kłapouszek, Villemo, Dolg, Jaskier, Łizel i Wacław Nostromo de Pip
za TM biegają: Zgryzek, Dejmon, Kangurek, Miki, Virion, Kamyk, Blum, Hachiko vel Haczyk, Gizmonek, Tygrysek oraz Placek |
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 17:29
|
|
|
ok |
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 17:46
|
|
|
nubijka, no i pamiętaj, że w razie czego, transport do Poznania już masz |
|
|
|
|
Quba98
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 19:37
|
|
|
Szczury oddane godzine temu nie miałem czasu napisać |
|
|
|
|
Mai-ah
Mai-ah Ihuhaotila
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 21:13
Zwierzątka: szczurcie |
|
|
greenfreak, Noxa jak mniemam rozmawiałyśmy o dziewczynce z tego wątku? No to przyjdzie mi mieć niezłą elektrownię w domu, żywioł x 3 Potwierdzam chęć adopcji. Wpaść i się pokazać możecie w dowolny dzień od 17:15, ale małą mogę na stałe wziąć w piątek, bo mi Rati jeszcze uszami trzęsie i profilaktycznie do piątku mam jej nie sprawiać towarzyszki. Po odejściu Zuzanny wolę dmuchać na zimne.... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|