|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 20:22 |
Miot W SunRat's - rezerwacje str.14, MAMY ROCZEK! |
Autor |
Wiadomość |
marchewusia
|
Wysłany: Śro Sty 11, 2012 17:07
|
|
|
a chłopcy jakie mają kolorki : > ? |
_________________ Ze mną one: ~~Mysza, Heidi, Bambi, Toffiifee, Trixe, Daisy, Ejmi, Lily, Luna, Helen~~
Oni: ~~Misiek, Harry, Mały, Ciapek, Muniek, Tofik, Uszak, Blue <3~~
|
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Śro Sty 11, 2012 19:52
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
Mamy :
2 samice standard, standard, agouti
1 samice dumbo, standard, agouti
1 samca standard, standard, agouti
2 samice standard, standard, topaz ?
1 samice dumbo, standard, beige ?
2 samice standard, rex, topaz ?
1 samca dumbo, standard, mock mink/cinnamon ?
Kolorów rudopodobnych nie jesteśmy pewni i może się okazać że są zupełnie inne, bo do topazów jakie mieliśmy w miocie E to one niepodobne.
Trochę dzisiejszych fotek
|
|
|
aneczka1-13
Dołączyła: 09 Maj 2010 Posty: 866 Skąd: P-ń(WLKP)/Żabice(Lubuskie)
|
Wysłany: Śro Sty 11, 2012 20:13
Zwierzątka: ;( |
|
|
A russian topaz?? Mogą być?? Czy to raczej wykluczacie?? |
_________________ https://trafficmonsoon.com/?ref=aneczka1992
Zarabianie w necie chętnie odpowiem na pytania na pw |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Sty 11, 2012 20:24
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
russian topaz to by chyba były zimniejsze - a te są i ciemniejsze i jakies bardziej intensywne |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Śro Sty 11, 2012 20:34
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Czemu one takie śliczne są
Czemu ?! |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
Nietoperrr...
|
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Śro Sty 11, 2012 21:25
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Obecnie wyglądają na coffee i coffee agouty (te z tickingiem) jak się zmienią im odcienie to co najmniej z jedna możliwość jeszcze istnieje. O |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Sty 11, 2012 21:43
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Ja chcem coffeeeeeee, a najlepiej coffee agouti |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Śro Sty 11, 2012 22:01
|
|
quagmire napisał/a: | Ja chcem coffeeeeeee | o tak popieram |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
nezu
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Śro Sty 11, 2012 22:20
|
|
|
wuna, pokaż mi stronę na której widnieje coś takiego jak odmiana coffee, będę wdzięczna.
(koniecznie fota!)
Topazy to to nie są w każdym razie na pewno, bliżej im do cocoa chyba i to w grupie agouti, nie jest przecież powiedziane, że przodek "mock mink" w rodowodzie matki miotu nie był właśnie z grupy choco. |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Śro Sty 11, 2012 22:31
|
|
nezu, już mówiłam Emilce, że czy to zwykłe czy mock wyjdzie jak otworzą oczka. Sama jestem ciekawa.
Uwielbiam takie 'lekkie' połączenia .
http://img.webme.com/pic/...rwurfablitz.jpg
4 od lewej coffee, 5 coffee agouty
i dorosły http://ang.homedns.org/ra...ats/kidfull.jpg |
|
|
|
|
nezu
|
Wysłany: Śro Sty 11, 2012 22:36
|
|
|
Genetyka tego wygląda jak?
Bo według mnie te gnojki genetycznie są jednak bez minka.
Mogą być mock i pewnie są, może nawet "double mock" ale będę się upierać że na bazie choco. ;p
W każdym razie fakt że są urocze. |
Ostatnio zmieniony przez nezu Śro Sty 11, 2012 22:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Śro Sty 11, 2012 22:38
|
|
nezu napisał/a: | Genetyka tego wygląda jak? | doskonale wiesz jak to z tą genetyką jest. Mało kto uznaje inne barwy niż podstawowe, wiele krajów odchodzi od udziwnień a potem nikt nie umie oceniać co jest czym.
Niech się mocniej ofutrzą to będziemy radzić. |
|
|
|
|
nezu
|
Wysłany: Śro Sty 11, 2012 22:39
|
|
|
Si, będziemy.
Ja tam lubię takie suprajzy kolorystyczne.
I liczę że j sobie obejrzę po 15stym na żywo. ;> |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|