|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Czw Paź 10, 2013 16:41 |
12 SZCZURKÓW URATOWANYCH PRZED WĘŻAMI !! |
Autor |
Wiadomość |
marchewusia
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 00:52
|
|
|
Wcale się nie czepiam, jeśli wszystko jest dogadane to ok. Chodziło mi o to, że nadal ta oferta jest aktualna w sieci. To że karmi szczurami, no cóż taka przyroda i łańcuch pokarmowy...Szczurki wyglądają na ładne, więc pewno w zakochaniu się w nich nie będzie problemu, jedynie w oswojenie będzie trzeba włożyć więcej serca. Trzymam kciuki za pozytywne zakończenie |
_________________ Ze mną one: ~~Mysza, Heidi, Bambi, Toffiifee, Trixe, Daisy, Ejmi, Lily, Luna, Helen~~
Oni: ~~Misiek, Harry, Mały, Ciapek, Muniek, Tofik, Uszak, Blue <3~~
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 08:16
|
|
|
Pragnę podkreślić, ze DT będzie możliwe tylko wtedy, gdy jakaś dobra duszyczka mi pożyczy klatkę Nie musi to być jakieś mega lokum, szczurki są młode, więc może jakaś chorbówka, króliczówka, oby tylko to minimum 40cm było zachowane
Byłabym bardzo wdzięczna i ogonki też.
Więc gdyby się nie udało, warto jeszcze kogoś innego pod DT brać pod uwagę. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 14:14
|
|
|
Te szczury pewnie są z typowych klatek laboratoryjnych, więc są przyzwyczajone do stłoczenia na niewielkiej powierzchni - nie mówię, że należy je tak trzymać, ale na początku krzywda im się nie stanie. |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
klauduska
|
Wysłany: Sob Sty 14, 2012 12:22
Zwierzątka: hodowla norweskich leśnych |
|
|
wszystkie znalazły domki |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Sob Sty 14, 2012 12:26
|
|
|
Dzięki za info! Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|