Przesunięty przez: Kluska Czw Cze 14, 2012 15:14 |
Kakadu w Arkadii w Warszawie - chore szczurki... |
Autor |
Wiadomość |
Sirius
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 17:20
|
|
|
Z "mojego tajnego źródła" wiem, że kierownik sklepu wie, że mają problem, ponoć jutro ma być u nich wet. Ale może będą woleli oddać szczury a nie płacić za leczenie. Napuściłam na kierownika mojego znajomego, przedstawiciela handlowego jednej z firm od psiego jedzenia.
Ja w każdym razie wybieram się tam dzisiaj koło 19.30. Ktoś jeszcze będzie? |
_________________ Pozdrawiamy
Elka i stadko wielogatunkowe |
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 17:31
|
|
|
ja w sumie mogę się kręcić po arkadii w tych godzinach, przeslę Ci swoj numer na pw w razie czego |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
Sirius
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 17:33
|
|
|
Martini mówi, że będzie koło 20... |
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 17:35
|
|
|
no to złapiesz albo mnie albo ją, bo ja potem muszę lecieć do domu |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 17:38
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Jeśli nie zasnę to prawdopodobnie też się zjawię |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
wushu
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 17:39
|
|
|
Dziewczyny, skoro kierownik wie, że mają problem i jutro ma być u nich wet, to nie wiem czy jest sens tam lecieć dziś...
W sumie to oni powinni płacić za leczenie, a nie my. |
_________________ Moje wesołe naleśniki
Łysa Ruda Wushu Sun Rat's
Mortek ['] Danuta ['] Łajka ['] Kukiełka Quetzal Anahata ['] Linka Sun Rat's ['] Nirvana Anahata ['] Tuja Emerald Moon ['] Maślana ['] Chmurka Gluty [']
|
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 17:40
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
To może jednak jutro tam się przespacerować i sprawdzić czy zostało to zweryfikowane? |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 17:40
|
|
|
jak wet ma byc jutro?- skoro dzis z nią rozmawiałam...chyba, ze mnie oszukali i to nie ona...albo jutro ma być znów...:/ |
_________________ moje kochane łapki: pso-lwy
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
Sirius
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 17:47
|
|
|
Może wcześniej rozmawiałaś. Pytanie tylko czy wet faktycznie będzie czy nie zostało to powiedziane na odczepnego. Ja nie wiem czy oni będą chcieli je leczyć, prędzej je uśpią...
Ja jutro nie mogę w każdym razie...
edit
Jednak bliżej 19 będziemy |
Ostatnio zmieniony przez Sirius Czw Lis 03, 2011 17:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
baradwys
Catch Me If You Can
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 17:50
|
|
|
nubijka napisał/a: | ze on może być łysiejący- bo to dumbo-fuzz | kochanie fuzzy łysieją jako maluszki i już więcej nie zarastają. Może poczekajcie do jutrzejszego wieczora, niemniej jednak szczurki powinny zniknąć ze sklepu na czas leczenia (tzn. powinny mieszkać sobie na zapleczu). |
_________________ Informacja od MT: Osoba korzystała z cudzego loginu i hasła (bez zgody tej osoby), by czytać forum. Za kradzież konta otrzymała ban stały. AD |
|
|
|
|
aneczka1-13
Dołączyła: 09 Maj 2010 Posty: 866 Skąd: P-ń(WLKP)/Żabice(Lubuskie)
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 17:55
Zwierzątka: ;( |
|
|
Ogólnie rzecz biorąc to jedyne co to mógłby być double rexem. Chociaż i tak słabo mi się wydaje aby nim był. Bardzo jestem ciekawa jak ta sprawa się dalej potoczy. |
_________________ https://trafficmonsoon.com/?ref=aneczka1992
Zarabianie w necie chętnie odpowiem na pytania na pw |
|
|
|
|
wushu
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 17:58
|
|
|
No to jutro tam pójdźmy, wg mnie dziś nic nie zdziałamy. Bo jak Wy to sobie wyobrażacie?
Każdy co chwilę tam lata, każdemu mówią co innego i tak dalej...
edit
Najpierw trzeba się dowiedzieć co oni w ogóle zamierzają. Jeśli będą chcieli je uśpić, to niech nam je dadzą. A jeśli chcą je leczyć, niech leczą. Prawda jest taka, że to oni powinni płacić za lecenie. Co innego, że im się nie chce.
Jeśli zechcą je oddać mogę podjechać samochodem je przewieźć do DT. Dziś o 19 nie dam rady być bo za długo się namyślacie i żadnych konkretów z tego nie ma, już nie zdążę dziś , chyba że później...
Jeśli trzeba będzie też mogę wziać na dt, ale to już drugorzędna sprawa póki co.
Ech, co za kiepska sprawa... |
Mortek ['] Danuta ['] Łajka ['] Kukiełka Quetzal Anahata ['] Linka Sun Rat's ['] Nirvana Anahata ['] Tuja Emerald Moon ['] Maślana ['] Chmurka Gluty [']
|
Ostatnio zmieniony przez wushu Czw Lis 03, 2011 18:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
baradwys
Catch Me If You Can
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 17:59
|
|
|
aneczka1-13, no właśnie nie koniecznie, double rex łysieje na całych pleckach i po boczkach. Zarośnięte zostają pysialek i brzusio. Ten ma widac brzydko przerzedzoną sierść.
Jeśli już jakaś ekipa sie tam wybiera to poduczcie się z odmian, żeby Was nie zaskoczyli. |
_________________ Informacja od MT: Osoba korzystała z cudzego loginu i hasła (bez zgody tej osoby), by czytać forum. Za kradzież konta otrzymała ban stały. AD |
|
|
|
|
wushu
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 18:09
|
|
|
No tak, ale lepiej się nie znać na odmianach niż doprowadzać szczury do kiepskiej formy. |
|
|
|
|
|
baradwys
Catch Me If You Can
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 18:17
|
|
|
wushu, chodzi o to, żeby nie wyskoczyli z hasłem, że to fuzz czy dubel. Bo szczur nim nie jest i najlepiej wiedzieć dlaczego nim nie jest, jak to rozpoznać. |
|
|
|
|
|