|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 20:56 |
Miot R Emerald Moon - rezerwacje str. 7! |
Autor |
Wiadomość |
H_exar
|
Wysłany: Śro Gru 22, 2010 11:31
|
|
|
Roosa:
Obecnie 510g - największa dziącha w stadzie nr1
Raija (490g) i Riikka (570g!! - do odchudzenia) - stado nr2 (mojej siostry):
Stada zostały z konieczności przemodelowane z powodu śmierci jednej z samic i w rezultacie braku towarzystwa dla Riikki więc obecnie z nami jest tylko Roosa. Kiedy łączymy stada przy okazji wyjazdów, siostry R zawsze dogadują się najlepiej |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Gru 22, 2010 11:39
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Śliczne dziewczynki, zwłaszcza agutka, to cała mamusia
Rozumiem, że są zdrowe |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Śro Gru 22, 2010 11:50
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
quagmire napisał/a: | Rozumiem, że są zdrowe |
Tak nic im nie dolega
H_exar, dziękuje za fotki, wymiziaj koniecznie dziewczynki od dziadka |
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Gru 22, 2010 11:54
|
|
cudnie
heniok napisał/a: | wymiziaj koniecznie dziewczynki od dziadka |
i od cioci |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Śro Gru 22, 2010 13:13
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Właśnie, od cioci też Śliczne panny |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 16:36
|
|
Ryjek
|
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Wto Lut 01, 2011 07:42
|
|
Ryjek ma pyszczek po mamusi i ciapa taka sama jak Luss |
|
|
quagmire
|
Wysłany: Wto Lut 01, 2011 11:35
|
|
heniok napisał/a: | ciapa taka sama jak Luss |
chyba nawet większa
[ Dodano: Pią Lut 25, 2011 11:25 ]
eReczki skończyły wczoraj 1,5 roku - z tej okazji Ryjeczek dostał masę jedzenia i był bardzo szczęśliwy
[ Dodano: Pon Maj 23, 2011 12:39 ]
Nie ma już Ryjeczka. Jeszcze nie wiem, co mu było.
Nie udało nam się go zdiagnozować. Cierpiał niestety
Napiszę, jak tylko będę coś wiedziała. |
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Śro Maj 25, 2011 08:03
|
|
Sekcja wykazała u Ryjka zapalenie trzustki
Wczoraj eutanazji została poddana Roosa, miała objawy neurologiczne, całkowity paraliż, czekamy na wyniki sekcji.
Proszę pozostałe domki o informację na temat stanu zdrowia szczurów. |
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Sie 24, 2011 10:21
|
|
Dla wszystkich przecudownych eReczek, które jeszcze są z nami - wszystkiego najlepszego z okazji drugich urodzin
|
|
|
|
|
apsik
|
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 11:58
Zwierzątka: 2 szczurki Coco i Gabcia [*], koń Erol |
|
|
Troszkę spóźnione
Wszystkim ERECZKOM naj naj, dużo miziania i kolejnego roczku.
Moja Rashida ma się bardzo dobrze, mimo dużego miękkiego guza z przodu dopisuje jej humor, skora do biegania i psot. Dalej odważna inaczej, czyli jestem ciekawa, chcę zobaczyć ale lepiej uciekać. Coraz większa baba się z niej robi-teraz już 800gram waży i jest co nosić. Mega łakoma, aż do przesady. Czasami mam wrażenie, że ten guż to taka torba jak u chomika policzki Mimo niedogodności dziewczynka daje sobie radę.
Miziaki dla wszystkich eR. |
|
|
|
|
Ogoniasta
<:3 )~<:3 )~
|
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 12:36
Zwierzątka: 11 szczuraskowych piękności :) |
|
|
Sto lat!
apsik napisał/a: | -teraz już 800gram waży i jest co nosić. |
Samica 800??? |
W sercu: Meggy [*], Pampuszek [*], Fibi [*], Rossa [*], Vilemo [*], Sasha [*], Celica vel Chunni SunRat's [*], Lexi [*], Seventh Heaven [*], Delicja [*], Izzie [*], Lily [*], Muffinka [*], Foxy Lady [*], Brook [*], Brandy [*], Shandy [*], Lucynka [*], Whisky [*], Bajka [*] Daisy [*], Morelka [*], Impala [*], Tessa [*], Tequila [*], Iliada HS [*], Wydra Serduszko [*], Brie [*], Mary [*] |
|
|
|
|
emileczka
miłość
|
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 10:28
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
Ogoniasta, nasza Rozi waży 640g i nie jest bardzo gruba, bardziej zbita, duże laseczki w tym miocie były |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
Ogoniasta
<:3 )~<:3 )~
|
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 12:31
Zwierzątka: 11 szczuraskowych piękności :) |
|
|
ale 640 a 800 to spora różnica też miałam Meggy, która ważyła ponad 600g i nie była otyła....była duużą dziewczynką
...ale 800?? |
W sercu: Meggy [*], Pampuszek [*], Fibi [*], Rossa [*], Vilemo [*], Sasha [*], Celica vel Chunni SunRat's [*], Lexi [*], Seventh Heaven [*], Delicja [*], Izzie [*], Lily [*], Muffinka [*], Foxy Lady [*], Brook [*], Brandy [*], Shandy [*], Lucynka [*], Whisky [*], Bajka [*] Daisy [*], Morelka [*], Impala [*], Tessa [*], Tequila [*], Iliada HS [*], Wydra Serduszko [*], Brie [*], Mary [*] |
|
|
|
|
emileczka
miłość
|
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 14:34
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
Ogoniasta, ale Rashida ma jeszcze guza, dość sporego |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|