|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: EpKee Wto Kwi 12, 2011 12:07 |
Planowany miot M Abraxas |
Autor |
Wiadomość |
agata-air
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2011 20:34
Zwierzątka: dużo ogonów :D psów :D koni :D niedźwiedzi :D świń :D |
|
|
Off-Topic: | Nakota napisał/a: | myko u Shy nie zabrało 'paru' szczurów, a słownie dwa, maluszki. W związku z tym, że całe stado było w ewentualnym zagrożeniu to badania były wykonane już dawno(...): |
Tak swoją drogą jakie badania się robi na myko? Posiew? Z czego? |
|
_________________ www.schronisko.info.pl
Zahara, KT, Mortisha, Keskese, Vi |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2011 20:44
|
|
|
Madzia, w e-mailu jest literówka (dostałam wiadomość zwrotną od serwera pocztowego, że adres nie istnieje) . |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
LalaAla
Zbieraczka klatek..
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2011 21:01
|
|
|
Ooooppss.. który?? Ja wysłałam na abraxas@onet.eu i nie dostałam zwrotki |
_________________ Za Tęczowym Mostem: Lumpek, Qleczka of Anahata, Quintesencja of Anahata, Alienka, Milord Duposz i Emsi |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2011 21:38
|
|
|
LalaAla napisał/a: | Ooooppss.. który?? Ja wysłałam na abraxas@onet.eu i nie dostałam zwrotki | W tym drugim dwie literki są przestawione (powinno być pseudonim, a nie psuedonim ). |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
LalaAla
Zbieraczka klatek..
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2011 21:44
|
|
|
Devona napisał/a: | LalaAla napisał/a: | Ooooppss.. który?? Ja wysłałam na abraxas@onet.eu i nie dostałam zwrotki | W tym drugim dwie literki są przestawione (powinno być pseudonim, a nie psuedonim ). |
Uuuuuffff... Dobrze wysłałam w takim razie |
_________________ Za Tęczowym Mostem: Lumpek, Qleczka of Anahata, Quintesencja of Anahata, Alienka, Milord Duposz i Emsi |
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2011 21:55
|
|
|
a ja ponawiam pytanie o standardowe sierści, bo zostało bez odpowiedzi |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
H.
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2011 21:56
Zwierzątka: doge |
|
|
Poprawiłam adres w 1 poście. |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2011 22:06
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Niamey napisał/a: | a ja ponawiam pytanie o standardowe sierści, bo zostało bez odpowiedzi | Niamey. Standardowa sierść powinna się pojawić w 25% |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Nakota
Światowy transporterek
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2011 22:09
Zwierzątka: Dużo szczurów i kot |
|
|
Niamey, masz rację. Teoretycznie powinno wyjść 50% rexów i 25% standardów oraz doubli. Madzia, popraw proszę w wolnej chwili. W kolorach może pokazać się też russian blue, ew. russian dove, ale to zobaczymy jak już się urodzi miot |
_________________ Kto walczy przegrywa czasem, kto nie walczy przegrywa zawsze.
Per aspera ad astra.
|
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 00:16
|
|
|
Off-Topic: | wuwuna, wiem, tak retorycznie pytam Bo czarne standardowe selfy są najcudowniejsze |
|
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
madzial13
|
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 08:53
Zwierzątka: 7 szczurków - a fuj! |
|
|
Lista jest
Samice
1. ja
2. Kasia_w
3. dimishka
4. LalaAla
5. mmarcioszka
6. Martha 777
7. Devona
8. Krzysiek B i Ania L
Samce
1.Shy
2. Nakota
3. Pacyfka
4. Zuu
5. Magda_P
6. arachneae
7. ammy88
Wiem, że może wyglądać tak, że Acantha będzie musiała się ostro natrudzić z ilością, ale nie zniechęcajcie się. Większość osób ma marzenia o minkach, a jeśli się okaże, że Acantha minka nie niesie, a Escalator nie niesie Russian Blue to zostaniemy z czarnym miotem i lista natychmiast się skurczy. Więc trzeba wrzucić na luz i zobaczyć, co nam się urodzi i w jakich proporcjach
Wczoraj miałam przyjemność poznać tę kobietę i jestem ugotowana na miękko. Jest taka słodka, ma przecudnie miękkie futerko i siedzi grzecznie na rękach, a jak się ją mizia to macha ogonem Cud dziewczyna |
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 11:00
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
madzial13 napisał/a: | a jak się ją mizia to macha ogonem | ale tego nie widziałaś, a może cię oszukiwałyśmy mmhm
Faktycznie panienka ma bardzo mięciusie futerko, jak moja Uoicia. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
kasia_w
|
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 11:48
|
|
|
O jaaaa jestem druga na liście Strasznie się cieszę
Zarówno mamusia jak i tatuś są cudowni |
|
|
|
|
anaa
|
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 14:24
|
|
|
huhu, jesteśmy na liście
doubelki
a nam się marzy double reksik czarnyyy
już nie możemy się doczekać co to za maluszki będą |
_________________ http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=9246 moje ratki
Rastka, Myszka, Memba, Kiełcia, Loa, Morelka, Kayomi, Lili, Etynka, Emba [*]
Łatwe i szybkie wrzucanie zdjęć na forum z google picasa |
|
|
|
|
Nakota
Światowy transporterek
|
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 14:54
Zwierzątka: Dużo szczurów i kot |
|
|
madzial13, mówiłam Ci przecież, że ona taka grzeczna tylko w gościach Jak wróciłam do domu to laski od razu wypadły z transportera i w długą
Już się nie mogę doczekać kiedy Eski przyjedzie na krycie |
_________________ Kto walczy przegrywa czasem, kto nie walczy przegrywa zawsze.
Per aspera ad astra.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|