|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Planowany miot V of Anahata |
Autor |
Wiadomość |
wuwuna

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 02:11
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
ja ją uwielbiam. Wnusia jest obłędna. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Śro Gru 29, 2010 23:56
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Olya nie zaszła w ciążę, czekamy na rujkę i będziemy kryć od nowa. |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
 |
asia030984

|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 14:03
Zwierzątka: labradorek Fifka :) i agama brodata, pytony królewskie i kolonia mrówek |
|
|
za rujkę |
_________________ za tm: Whisky [*], Jamalka SunRat's [*], Kelmaa Abraxas [*], Kalyani Abraxas [*]
 |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 14:12
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Nakasha, teraz patrzę na zdjęcia Tajfuna i on ma takie czerwone oczy. Tylko na zdjęciu tak wyszły? Czy choco agouti może mieć oczy dark ruby? |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 14:15
|
|
On ma piękne oczy dark ruby, tak samo jak Peonia i Pocahontas. Być może jest cinnamonem. Jeśli tak, będziemy mieć w miocie minki i cynamony. |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 14:20
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Uwielbiam oczy dark ruby |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 14:25
|
|
Taaak, oczka dark ruby są super Z fajniejszych wieści, Olya nareszcie urosła i ostatnio ważyła ok 280 gramów. Moja anorektyczka |
|
|
|
 |
Bulletproof
...i wish i was

|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 16:19
Zwierzątka: Minitygrys |
|
|
Cytat: | Być może jest cinnamonem. Jeśli tak, będziemy mieć w miocie minki i cynamony. |
Rety - nagle wszędzie mogą być te minki tylko nie w "Y" Ja się tak nie bawię, miało nigdzie nie być
Pokciukam za zaciążenie, skoro już tu wlazłam, bo fajna z nich para |
_________________ Za TM: Yoga, Kei, Hikari, Rohini, Dilja, Isleen, Bessi, Lana, Gama |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 16:21
|
|
Ciężko jest tylko po fenotypie odróżnić jasnego choco agouti od ciemnego cinnamona Zobaczymy co się urodzi.
Bo jeszcze może być tak, że on jest cinnamonem z minkiem mm, a Olya momo, wtedy też minków nie będzie.
Jakby jakimś cudem się urodziła panna dumbo mink i ja jej bym nie chciała, to możesz ją dostać. |
|
|
|
 |
Bulletproof
...i wish i was

|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 16:50
Zwierzątka: Minitygrys |
|
|
Cytat: | i ja jej bym nie chciała |
taaaaaaaaa
Nie no, spoko, jakoś przeżyję Ja tylko tak sobie jęczę (musiałam ), bo jakoś tak śmiesznie wyszło (tak ogólnie, to ja się do tego "Y" i tak już przywiązałam ) |
_________________ Za TM: Yoga, Kei, Hikari, Rohini, Dilja, Isleen, Bessi, Lana, Gama |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Pon Sty 03, 2011 00:47
|
|
Mamy rujkę i krycie. Prosimy o kciuki za zaciążenie! |
|
|
|
 |
Bel
Rockabilly

|
Wysłany: Pon Sty 03, 2011 00:54
Zwierzątka: Szeregowy Pierdolot,Alpha i 3 smoki |
|
|
ściskam |
|
|
|
 |
mizia

|
Wysłany: Pon Sty 03, 2011 12:58
Zwierzątka: szczurka ,pieska |
|
|
Kciuki mocno zacisniete |
|
|
|
 |
susurrement
i'm a dreamer.

|
Wysłany: Sob Sty 15, 2011 20:07
Zwierzątka: 2 susły, jeż i piesy dwa a Nela z rodzicami |
|
|
jak tam Olyątko? |
_________________ dwa susły, jeż Zefir; psy Pikolo i Molly, Nela
za TM Po, Tori, Timon, Pumba, Tosia, Misia, Tina, Mimi, Plamka, Bonifacy, Filemon, Miracle of A, Chandrika of A, Czekoladka of A, Elodie SR, Timba, Groteska of A, Czereśnia of A, Iluzja SR, Magnolia, Destiny of A, Molly, Moduł of A, Konwalia of A, Helenka SR, Pció, Mabelle of A, Kokardka, Koniczynka SR, Gracja SR, Kami of R4U, Pasja, Vivienne of A, Bamse, Vinci of A, Kulka, Kiss of RAT4U, Antonine B, N, B&B, Krunio, Biszkopcik, Bilbo, Fiona, Molly, Całusek, Bójka, Skarpetka, Brawurka, Bajka. Tościk i Huk & Przytulak, Lucek, Puszka, Rich i Stefan |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Nie Sty 16, 2011 12:19
|
|
Trochę tyje, ale za mało, aby na 100% stwierdzić ciążę. Trzeba jej dać jeszcze ok 4 - 5 dni. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|